ΕΞΟΔΟΣ

«Η αδερφή της αδερφής σου»

η-αδερφή-της-αδερφής-σου-295501

Ενδιαφέρουσα ταινία θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στο Μεταξουργείο

Με την ταινία «Η αδερφή της αδερφής σου» σε σκηνοθεσία Λιν Σέλτον συνεχίζονται οι προβολές της Κινηματογραφικής Κοινότητας από το ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

Η ταινία θα προβληθεί σήμερα Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο Μεταξουργείο στη Ν. Ιωνία (έναρξη 21:30) και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στο Αχίλλειο στις 21:15 (έναρξη 21:30). Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία και σενάριο Λιν Σέλτον.

Πρωταγωνιστούν: Εμιλι Μπλαντ, Ρόζμαρι ΝτεΒίτ, Μαρκ Ντιπλάς.

Τρυφερή ταινία διαλόγων και αυτοσχεδιαστικών ερμηνειών, η οποία διαθέτει τη χειροποίητη απλότητα του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά. Καταφέρνει να συγκινήσει, αν και προτιμά την ασφάλεια της αισιόδοξης και παρηγορητικής πλευράς.

Η ταινία ξεδιπλώνεται στην οθόνη μας με υπέροχο τρόπο και με περίσσια φυσικότητα, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς της Shelton, αλλά αυτό που της δίνει έξτρα πόντους είναι η δύναμη του καστ. Η γοητεία της Emily Blunt μας είναι γνωστή από πολλές ταινίες, όπως το περσινό «Ψαρεύοντας Σολωμούς στην Υεμένη», έχουμε θαυμάσει τη Rosemarie DeWitt σε φιλμ όπως «Η παράξενη ζωή του Τίμοθι Γκριν». Αυτός που έχει αρχίσει να μας αρέσει όλο και περισσότερο βλέποντας τον, είναι ο Mark Duplass. Εχοντας ξανασυνεργαστεί με τη Shelton στο Humpday (2008), μας άρεσε πάρα πολύ στο Safety Not Guaranteed (στο οποίο συμμετείχε σε μικρό ρόλο και η Shelton) και δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς ως ο main man ανεξάρτητων παραγωγών, με το απαραίτητο επίπεδο φυσικού awkwardness. Στην εν λόγω ταινία, ο ήρεμος χαρακτήρας του βοηθάει τα μέγιστα στην εξέλιξη του στόρι, απέχοντας από μετωπικές συγκρούσεις σε κάποιες αρκετά έντονες καταστάσεις που παρουσιάζονται.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου