«Ο Ληστής» στην Π. Ηλεκτρική

Τελευταία ενημέρωση: 2015-04-14, 12:23:10
Πρωταγωνιστεί ο Πασχάλης Τσαρούχας
«Ο Ληστής» στην Π. Ηλεκτρική

Πρωτότυπο έργο του Δημήτρη Μανιάτη (ή μονόλογος) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη με τον Πασχάλη Τσαρούχα θα παρουσιαστεί για δύο μόνο παραστάσεις το Σάββατο 18 Απριλίου στις 19.00 και στις 21.00 και τη Δευτέρα 20 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο «Παλιάς Ηλεκτρικής».

Δεν ξέρουμε ποιος είναι. Ο θρυλικός Γιαγκούλας; Ο Νταβέλης; Ενας από τα τρομερά αδέλφια Ρέντζου, ο Θωμάς Γκαντάρας; Ο ληστής με τις γλαδιόλες; Ο Παλαιοκώστας; Ενα πρόσωπο που εμπεριέχει όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα ή τίποτε από όλα αυτά παρά ένας τρελός που παραληρεί για μια ζωή που φαντάστηκε πως έγινε κάπως έτσι; Σε ένα ακαθόριστο χρονικά τοπίο, ο ληστής της παράστασης δεν είναι μόνο ένα παραβατικό -σύμφωνα με τις ισχύουσες δομές- πρόσωπο. Είναι ένας αντιφατικός, πολύσημος άνθρωπος με αγροτικό στακάτο λόγο, πάθη, ζήλιες, μίση, αγάπη.

Το κείμενο υπογράφει ο Δημήτρης Ν. Μανιάτης, τη διδασκαλία ο Σταμάτης Κραουνάκης, τα σκηνικά - κοστούμια ο Βασίλης Παπατσαρούχας.

Βοηθός σκηνοθέτη είναι η Μαίρη Καλδάρα.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Γιάννης Παμούκης, τις φωτογραφίες ο Γιάννης Πρίφτης. Προβολή και επικοινωνία Δέσποινα Κραουνάκη.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ κανονικό, 12 ευρώ προπώληση,10 ευρώ μειωμένο μαθητικό, φοιτητικό, πολυτέκνων (ΑΣΠΕ) /ΑμΕΑ άνω των 65.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14, τηλ:2421025363.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=