ΕΞΟΔΟΣ

Xορευτικό στην Κορόπη

xορευτικό-στην-κορόπη-184368

Το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί φεστιβάλ παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων στην πλατεία της Κορόπης Μηλεών, στο κέντρο «Ηρθε κι έδεσε» στο 21ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βόλου-Αργαλαστής, με πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μπελεγρίνου Κορόπης Μηλεών, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του. Τα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν, θα ταξιδέψουν το κοινό στα ήθη, τα έθιμα και την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας «και θα μας γεμίσουν με περισσότερη αγάπη για τους ελληνικούς χορούς, την παράδοση και τον πολιτισμό μας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Συμμετέχουν συνολικά 85 χορευτές παραδοσιακών χορών από πέντε παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα της περιοχής μας και συγκεκριμένα από τα χορευτικά συγκροτήματα: του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγιου Γεωργίου Βόλου, του Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Το Εγγλεζονήσι», του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών «Γρηγόριος Κωνσταντάς», του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος» και του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Πινακάτες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου