ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στο πλατό του ΣΚΑΪ

χαμός-στο-πλατό-του-σκαϊ-285864

Ένταση σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα», με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο να διαμαρτύρεται για τα όσο δήλωσε στην ίδια εκπομπή την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου και να αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Απόρησα χθες, για ποιον λόγο δεν επαναφέρατε στην τάξη τον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, τον κ. Παπαδημητρίου, όταν εξύβρισε χιλιάδες συναδέλφους αστυνομικούς με τον όρο μπάτσους» είπε ο κ. Γερακαράκος.

«Θέλω να ρωτήσω τον Πρωθυπουργό συμφωνεί με τον βουλευτή του»; ρώτησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου να σημειώνει ότι ο βουλευτής το είπε ειρωνικά και δεν ρο πιστεύει, με τον κύριο Γερακαράκο να τονίζει ότι «η ύβρις είναι ύβρις με όποια έννοια και αν το πεις».

«Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη διότι εδώ που καθόταν ο υβριστής, ο πρόεδρος των αστυνομικών της χώρας δεν μπορεί να κάθεται. Για αυτόν τον λόγο θα αποχωρήσω. Χίλια συγγνώμη» ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και αποχώρησε.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου σημείωσε ότι «τα έχουμε ξαναδεί αυτά τα σόου» και ότι «πρόκειται για γνωστή τακτική». Οι δημοσιογράφοι σημείωσαν ότι την ημέρα που είναι σε εξέλιξη μία τόσο σημαντική υπόθεση μέσα στην ίδια την Αστυνομία (σ.σ κύκλωμα ελληνοποιήσεων στην ΕΛ.ΑΣ), ο κ. Γερακαράκος αποφάσισε να κάνει συνδικαλιστικά τερτίπια.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου