Η Φώφη Γεννηματά, όταν ήταν φοιτήτρια -Το μήνυμά της σε όσους έδωσαν πανελλήνιες [εικόνα]

Τελευταία ενημέρωση: 2019-08-28, 19:35:47
Η Φώφη Γεννηματά, όταν ήταν φοιτήτρια -Το μήνυμά της σε όσους έδωσαν πανελλήνιες [εικόνα]

Οσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από την εποχή που καθόταν στα αμφιθέατρα ως φοιτήτρια, η Φώφη Γεννηματά δεν ξεχνά εκείνη την εποχή. Και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους έδωσαν φέτος πανελλήνιες εξετάσεις.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων 2019, η κ. Γεννηματά έβγαλε από το συρτάρι την φοιτητική της ταυτότητα. Είναι από τα χρόνια που σπούδαζε στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Βρήκα τη φοιτητική μου ταυτότητα στο συρτάρι, τη φυλάω όσα χρόνια κι αν περάσουν μαζί με τόσες αναμνήσεις και νοσταλγία», έγραψε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ στο Twitter.

Εικόνα: Η φοιτητική ταυτότητα της Γεννηματά

Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της φοιτητικής της ταυτότητας, η Φώφη Γεννηματά έστειλε και το δικό της μήνυμα σε όλα τα παιδιά που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις φέτος και στο νέο «ταξίδι» που ξεκινούν, μετά την ανακοίνωση των βάσεων.

«Οι πανελλήνιες είναι για όλους μια δύσκολη αλλά ξεχωριστή εμπειρία. Κόπος, άγχος, αγωνία, όνειρα, ελπίδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους. Οι ευκαιρίες για όλους όμως από δω και πέρα θα είναι πολλές», έγραψε η κ. Γεννηματά.

«Ενα συναρπαστικό ταξίδι άρχισε και δεν τελειώνει με τα αποτελέσματα. Ενηλικίωση, ελευθερία, ξενύχτια, μετακόμιση, ενοίκιο, πακέτο από τη μαμά… Και μην ξεχνάτε, διεκδικούμε τα όνειρά μας με πείσμα και αισιοδοξία. Κοιτάμε μπροστά. Καλή αρχή!», ήταν το μήνυμά της προς τους νέους φοιτητές.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
9
=