ΕΛΛΑΔΑ

Παραιτήθηκε από γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ο Σταμάτης Μαλέλης

παραιτήθηκε-από-γραμματέας-επικοινω-444860

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Χ. Τρικούπη η ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη ο οποίος μετά την συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατείχε την θέση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ ενώ είχε θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής Β’ Πειραιώς, ωστόσο δεν εξελέγη. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων με την Φώφη Γεννηματά σε σχέση με αλλαγές στην κομματική διάρθρωση με τις οποίες ο ίδιος διαφωνεί.

Χ. Τρικούπη: Η Γεννηματά του ανακοίνωσε ότι τον αντικαθιστά

Από την Χ. Τρικούπη εξηγούν ότι η Φώφη Γεννηματά ζήτησε ραντεβού μαζί του για τις 17:00 όπου του ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τον αντικαταστήσει με άλλο πρόσωπο στον τομέα του Γραμματέα Επικοινωνίας και εκεί επήλθε η ρήξη και η διαφωνία.

Ορισμένα στελέχη κάνουν λόγο για «προσχηματικές και εκ των υστέρων» αιτιολογίες του κ. Μαλέλη ο οποίος στην ανακοίνωσή του προτάσσει διαφωνίες και ως προς το στίγμα του ΚΙΝΑΛ μετά τις εκλογές.

Η ανακοίνωση του Σταμάτη Μαλέλη

«Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ κ. Φώφη Γεννηματά . Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες.

Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ Γεννηματά όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία ,τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μέρες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους και το Κίνημα πρέπει να είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν το ΚΙΝΑΛ να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του κόμματος.

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω. Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω και δεν μπορώ να υπηρετήσω».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου