ΕΛΛΑΔΑ

Καρύδης: Εκτιμώ ότι ο Γ.Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

καρύδης-εκτιμώ-ότι-ο-γ-παπανδρέου-θα-εί-7747

Την εκτίμηση ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος με τον ΠΑΣΟΚ εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη Δημήτρης Καρύδης, μιλώντας στον Βήμα 99,5.

«Ως ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είπα ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Διότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, αυτή τη στιγμή, έχει μεγαλύτερο μέλημα και θέμα να υπάρξει συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Και από εκεί και πέρα, να πετύχουμε και την ανασύνταξή μας και την ενδυνάμωσή μας… Κατά την εκτίμησή μου, θα είναι υποψήφιος» σημείωσε ο κ. Καρύδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στρατηγικής. Ο κ. Παπανδρέου μιλά για προοδευτικές συμμαχίες, λέει ότι πρέπει να τελειώσουμε με τα μνημόνια και να κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για το καλό της χώρας, την ανάπτυξη και την απασχόληση. Τα ίδια λέμε όλοι μας».

«Ο Γεωργιάδης κουνάει το δάχτυλο…»

Απαντώντας στην κριτική του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Αδ.Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ο κ. Καρύδης είπε: «Ο κ. Γεωργιάδης έχει μια εμμονή απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και κουνάει το δάχτυλο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ… Δεν μπορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να βγαίνει το πρωί και να κάνει το συνήγορο της τρόικας, να παίζει περίπου τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα και να μας εγκαλεί. […] Κάνει κακό στη διαπραγμάτευση και προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα».

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου