Επετειακή έκδοση Από το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-28, 18:01:11
Επετειακή έκδοση Από το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων

Στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή 

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στην επετειακή έκδοσή του για το 2022, με θέμα «1922-2022: Εκατό χρόνια από την Καταστροφή» με πρωτότυπα κείμενά τους κυρίως, όπως ιστορικά, βιωματικά, περιπέτειες, ιστορίες, αφηγήσεις, ποίηση, διήγημα και άλλα.

«Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι θα αναδειχθεί η πλούσια πολιτιστική και πνευματική κληρονομιά του Προσφυγικού Ελληνισμού της Μικρασίας. Παράλληλα, με τις ιστορικές πηγές, που θα παρατεθούν, θα δοθεί στον αναγνώστη η δυνατότητα να εμβαθύνει στα ιστορικά γεγονότα και να κρατήσει ζωντανή την Εθνική Μνήμη» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για να υπάρχει ενιαία μορφή, οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να τηρήσουν τις ακόλουθες οδηγίες συγγραφής:

Το κείμενο να είναι μεγέθους 1.000 - 1.500 λέξεων. Οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν φωτογραφίες, με τη λεζάντα τους, για να συνοδεύσουν το κείμενό τους. Τα βιογραφικά τους να είναι έως 100 λέξεις. Τα κείμενα θα πρέπει να αποσταλούν ώς τις 20/1/2022, στο email: kougiali@gmail.com.

Εάν οι συγγραφείς, σε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας, δεν λάβουν απάντηση ότι το κείμενό τους ελήφθη, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την αντιπρόεδρο του ΚεΒιΜαΣυ Γιώτα Κούγιαλη, η οποία είναι και η υπεύθυνη παραλαβής των κειμένων. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6939052198.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=