ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Νύχτα με χρυσόσκονη»

νύχτα-με-χρυσόσκονη-261520

Συναυλία με αγαπημένα και γιορτινά τραγούδια στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Συναυλία για μικρούς και μεγάλους διοργανώνεται το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο – Μανδηλαρά & Σταδίου), από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, με τραγούδια από το musical, την Disney και την πιο αγαπημένη γιορτή για όλο τον κόσμο, τα Χριστούγεννα.

Θα είναι μια βραδιά γεμάτη ήχο και εικόνα, καθώς, πέρα από τις γιορτινές μελωδίες, υπέροχες εικόνες από τον βιντεοπροβολέα θα ταξιδέψουν τους θεατές σε αγαπημένα τραγούδια, από τον Πινόκιο, τον μάγο του Οζ και τη Μαίρη Πόππινς. Συμμετέχουν η Κατερίνα Αποστολοπούλου (υψίφωνος), η Νεκταρία Παπαδημητρίου (στο πιάνο), ο Γιώργος Κερασιώτης (κρουστά) και η χορωδία του 10ου Γυμνασίου Βόλου. Φιλική συμμετοχή Μαρία Νιζάμη. Είσοδος 5 ευρώ (Covid Free).

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας) και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και τη διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν ελέγχου ταυτοπροσωπίας και επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Για θεατές από 4 – 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Πολιτισμού 2421082870.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου