Διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-23, 15:38:17
Διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για ενήλικες από το ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για ενήλικες, με τίτλο «Ανακαλύπτω ξανά», με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Αγγελο Κοβότσο.

Πώς φτιάχνεται ένα ντοκιμαντέρ; Ποια είναι η σχέση του με την πραγματικότητα; Ποια είναι η ιστορία του και ποια τα ιδιαίτερα εκφραστικά του μέσα; Ποια η σχέση του με τον κινηματογράφο μυθοπλασίας; Πώς έχει διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του στις μέρες μας; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εργαλείο; Με θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το ιδιαίτερο είδος κινηματογράφου.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε διαδικτυακές συναντήσεις, που συνεχίζονται 27/1, 3/2 και 10/2, ώρες 11:00 - 13:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 25 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103739651-2.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=