Εκδήλωση αφιερωμένη στη μαγεία του γραπτού λόγου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-03, 17:18:02
Εκδήλωση αφιερωμένη στη μαγεία του γραπτού λόγου

Εκδήλωση με τη συμμετοχή της συγγραφέως Αγγελικής Θάνου και του ζωγράφου Δημήτρη Μοράρου

 

Καλοκαιρινή εκδήλωση αφιερωμένη στη μαγεία του γραπτού λόγου, της εικόνας και των χρωμάτων διοργανώνεται τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στον εξωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου «Πλαστελίνη» (Γ. Δήμου 39Γ). Οι διοργανωτές θα υποδεχθούν τα παιδιά σε ιδιαίτερο δημιουργικό απογευματινό με την παρουσία της συγγραφέως Αγγελικής Θάνου με το βιβλίο της «Ποιήματα – Σχήματα» και τον εικονογράφο - ζωγράφο του βιβλίου Δημήτρη Μοράρο, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία με τα παιδιά με ιδιαίτερα ακούσματα και υπέροχα χρώματα.

«Ελάτε να φιλέψουμε τα παιδιά σας μικρές μπουκίτσες τέχνης με ποίηση και ζωγραφική. Είναι απαραίτητες για τη σωστή ανάπτυξή τους όσο το φαγητό, ο αέρας, το παιχνίδι. Με το βιβλίο της Αγγελικής Θάνου με τον τίτλο «Ποιήματα – Σχήματα», με εικονογράφηση Δημήτρη Μοράρου, από τις εκδόσεις Πηγή, ίσως τελικά γνωρίσουμε τι είναι ένα ποίημα. Το βιβλίο μπήκε στη χρυσή λίστα του Elniplex.gr» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Η Αγγελική Θάνου κατάγεται από τα Κανάλια της Μαγνησίας. Κατοικεί στην πόλη του Βόλου. Εργάστηκε στην Προσχολική Εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και σχολική σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής στη Μαγνησία και στις Κυκλάδες. Είναι διδάκτωρ στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγγραφέας δώδεκα βιβλίων.

Ο Δημήτρης Μοράρος είναι ζωγράφος με μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Ασχολείται με τη χαρακτική και τις γραφικές τέχνες. Εχει σχεδιάσει EX LIBRIS και επιμελείται εκδόσεις βιβλίων και εντύπων. Ζωγράφισε μεταξύ άλλων έργα για τρία βιβλία με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Παρουσιάζει τη δουλειά του σε ατομικές εκθέσεις και συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, κυρίως στην Ελλάδα. Ζει στον Βόλο.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
4
=