ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η απόλυτη κωμωδία στον Βόλο

η-απόλυτη-κωμωδία-στον-βόλο-10730

«Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική

Η κωμωδία, που επί σειρά ετών έσπασε ταμεία στην Αθήνα και την περιφέρεια, που αγαπήθηκε όσο λίγες και απέκτησε φανατικό κοινό, η παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» θα παρουσιαστεί την Τρίτη 28 Ιουλίου στις 21.30 στον θερινό κινηματογράφο Εξωραϊστική.

Πρωταγωνιστές κωφός, τυφλός και μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινού τις αντιξοότητες, που προκαλούν η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Στη μικρή Βαβέλ, στην εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους και τα καταφέρνουν τόσο, όσο…

Κάποια στιγμή μπαίνει στη ζωή τους κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Ολα αλλάζουν ξαφνικά. Τη διεκδικούν και οι τρεις, αλλά ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω», εμπνευσμένο από παλιό ινδικό μύθο για την υπομονή και τη μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι ιδιαίτερη και ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

Το κείμενο υπογράφει ο Γιώργος Θεοδοσιάδης και τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Σπαντίδας. Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Γιώργος Ζώης, σκηνογράφος η Νατάσσα Παπαστεργίου και ενδυματολόγος η Κατερίνα Ανδρικοπούλου. Παίζουν Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Σταύρος Νικολαΐδης και Μυριέλλα Κουρεντή.

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 17 ευρώ, παιδικό, φοιτητικό, ανέργων 13 ευρώ. Προπώληση 13 ευρώ στο https://www.viva.gr/tickets/theater/pollaploi-choroi/den-akouw-de-vlepw-de-milaw/. Στον Βόλο Κεχαΐδης – Μουσική, Ηχος, Φωτισμός, 28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον Δαλεζίου, καπνοπωλείον «Γνήσιον», Σ. Σπυρίδη 96 & Γαλλίας, ταμεία Cine Εξωραϊστική.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου