ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στο αρχοντικό Ζαφειρίου

χριστουγεννιάτικο-μπαζάρ-στο-αρχοντ-281549

Οι γιορτινές ημέρες έρχονται, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέρες γιορτής, αισιοδοξίας και προπαντός χαρούμενες.

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στη γιορτινή ατμόσφαιρα. Για ακόμη μια χρονιά προσκαλεί το κοινό στο αρχοντικό Ζαφειρίου την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου για να περάσει όμορφη μέρα, διαλέγοντας ευφάνταστες δημιουργίες, όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, κοσμήματα, μικροδωράκια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Από 10.00 π.μ. έως 7.00 μ.μ. οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στον χώρο και να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους για αγαπημένα πρόσωπα, ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας.

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός» για ακόμη μια φορά εργάστηκε για την ημέρα αυτή και καλεί όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους, επιλέγοντας αυτό που τους ταιριάζει. Μοναδικά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, πρωτότυπα καδράκια με χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, άγγελοι, δεντράκια, στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα θα κερδίσουν το κοινό και πάνω από όλα οι τιμές τους θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη, γιατί είναι ιδιαίτερα προσιτές. Ετσι, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν χειροποίητες δημιουργίες, πρωτότυπες και υψηλής αισθητικής, χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Φέτος για πρώτη φορά ολόκληρη συλλογή από κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα και μη, θα καταπλήξει το κοινό με την ομορφιά, τη φινέτσα και το εξαιρετικό γούστο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου