ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Απογευματινό για το Σπίτι Γαλήνης του Αγίου Γεωργίου Αγριάς

απογευματινό-για-το-σπίτι-γαλήνης-του-193900

Μουσικό απογευματινό διοργανώνει το Δ.Σ. του Σπιτιού Γαλήνης Χριστού του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Αγριάς την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο χώρο του ξενοδοχείου Valis.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται ενόψει Χριστουγέννων, για τις 30 περίπου εθελόντριες γυναίκες που προσφέρουν καθημερινά από τον προσωπικό τους χρόνο, παρασκευάζοντας το φαγητό που προσφέρεται σε άπορους της περιοχής.

Με «χειμερινή» διάθεση, «θα πιούμε καφέ, τσάι και γλυκά, υπό των μουσικών ακουσμάτων των κ. Μιχάλη Γκαζινόπουλου στα πλήκτρα, φωνητικά και κ. Ιωάννη Πολίτη στο μπουζούκι θα μας κρατήσουν συντροφιά με διαφορά τραγούδια, στον άκρως χριστουγεννιάτικο, μαγευτικό και ειδυλλιακό χώρο του ξενοδοχείου VALIS RESORT» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Εξάλλου, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου ο ιερός ναός του Αγίου Γεωργίου της Δ.Ε. Αγριάς – Δ. Βόλου, πανηγυρίζει την ιερά μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 7.30 το πρωί θα τελεστεί πανηγυρικός Ορθρος και Θεία Λειτουργία. Κατά την διάρκεια της θείας λειτουργίας θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα από τη παντόφλα του Αγίου Σπυρίδωνα για τον αγιασμό των πιστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου