ΤΟΠΙΚΑ

Από συνεντεύξεις οι υποψήφιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης Μαγνησίας

από-συνεντεύξεις-οι-υποψήφιοι-διευθυ-155298

Η τρίτη και τελευταία διαδικασία θα κρίνει τους νέους διευθυντές εκπαίδευσης στη Μαγνησία

Την τρίτη και τελευταία «μάχη» μέσα από την οποία θα προκύψουν οι νέοι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, δίνουν σήμερα, αύριο και την Πέμπτη, οι συνολικά 14 υποψήφιοι εκπαιδευτικοί για τις δύο θέσεις: περνούν από προσωπικές συνεντεύξεις, μέσω των οποίων μπορούν να κερδίσουν έως και 15 μόρια.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Τα μόρια που θα πάρουν από τις προσωπικές συνεντεύξεις θα προστεθούν στα μόρια που έχουν συγκεντρώσει με βάση τα προσόντα τους (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ξένες γλώσσες, εκπαιδευτική και διοικητική εμπειρία) αλλά και στα μόρια που συγκέντρωσαν μέσα από τις κάλπες που στήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και ψήφισαν 251 διευθυντές και υποδιευθυντές σχολικών μονάδων και προϊστάμενοι ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων.

Από τη διαδικασία των συνεντεύξεων περνούν πρώτοι σήμερα οι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, οι κ.κ. Γιώργος Πολύζος, Θεοδώρα Μητσιάνη, Μελπομένη Τσίγκρα, Μερόπη Κοζανίδου, Γιώργος Τέκος, Στέφανος Πίος, Ιωάννα Λέμα, Χρήστος Κίτσιος , Μαρία Ζηρδέλη.

Οι κ.κ. Σ. Σαβελίδης, Γ. Δοδοντσάκης, Ι. Οικονομίδης και Παντ. Πολυχρονόπουλος από τη Δευτεροβάθμια θα περάσουν από συνέντευξη αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου και ο κ. Θωμάς Καρανίκας, μεθαύριο Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Τα μόρια που θα συγκεντρώσουν θα προστεθούν σε όσα έχουν ήδη λάβει και θα αναδειχθούν οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης στο νομό.

Προς το παρόν για την πρωτοβάθμια προηγείται ο κ. Γιώργος Πολύζος με 22,26 μόρια και ακολουθούν οι Χρ. Κίτσιος με 21,13 μόρια, Μερόπη Καζανίδου με 20,25 μόρια, Ιωάννα Λέμα με 20 μόρια, Γεώργιος Τέκος με 19,50 μόρια, Μαρία Ζηρδέλη με 19,50 μόρια, Θεοδώρα Μητσιάνη με 19,19 μόρια, Μελπομένη Τσίγκρα με 18,38 μόρια και Στέφανος Πίος με 17 μόρια.

Για τη θέση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, προηγείται ο κ. Σωκράτης Σαβελίδης με 26 μόρια και ακολουθούν οι Γεώργιος Δοδοντσάκης με 19,75 μόρια, Οικονομίδης με 19,50 μόρια, Θωμάς Καρανίκας με 18 μόρια, Παντελής Πολυχρονόπουλος με 13,57 μόρια.

Οι υποψήφιοι που θα αναδειχθούν νέοι διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας θα αναλάβουν καθήκοντα την 1η Φεβρουαρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου