ΤΟΠΙΚΑ

121 διευθυντές και υποδιευθυντές γυμνασίων και λυκείων της Μαγνησίας

121-διευθυντές-και-υποδιευθυντές-γυμνασ-176468

Θα ψηφίσουν για νέο διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις 8 Ιανουαρίου

Στους 121 ανέρχονται οι διευθυντές και υποδιευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων που θα κληθούν να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι εκλογές θα γίνουν στις 8 Ιανουαρίου και από 1η Φεβρουαρίου αναμένεται το πρόσωπο που θα εκλεγεί να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας έχουν θέσει υποψηφιότητα για τη θέση πέντε καθηγητές, οι: Γιώργος Δοδοντσάκης, Μάκης Καρανίκας (από Καρδίτσα), Ι. Οικονομίδης (Διευθυντής 3ου ΕΠΑΛ Βόλου), Παντελής Πολυχρονόπουλος (Διευθυντής 10ου Γυ μνασίου Βόλου) και Σωκράτης Σαβελίδης (Διευθυντής 2ου ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας).

Τους υποψηφίους καλούνται να στηρίξουν με την ψήφο τους, 72 διευθυντές και 49 υποδιευθυντές των σχολικών μονάδων. Με την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας οι υποψήφιοι θα περάσουν και από προσωπικές συνεντεύξεις.

Δείτε τους 121 εκλογείς σε επίπεδο Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σύμφωνα με τον εκλογικό κατάλογο που εκδόθηκε χθες (επίθετο, όνομα, σχολική μονάδα) ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου