ΔΙΕΘΝΗ

Κατηγορείται για τον φόνο του φρουρού του ΜΙΤ οΤσαρνάεφ

κατηγορείται-για-τον-φόνο-του-φρουρού-643952

Ο 20χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ ο οποίος μαζί με τον αδερφό του, σκόρπισαν τον περασμένο Απρίλιο τον τρόμο στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, αντιμετωπίζει τώρα και επίσημα την κατηγορία για τον φόνο του φρουρού του πανεπιστημίου του ΜΙΤ. Ο άτυχος φρουρός δολοφονήθηκε στις 18 Απριλίου, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη, όταν τα αδέρφια Τσαρνάεφ επιχείρησαν να του αποσπάσουν το όπλο του.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της δολοφονίας του Αμερικανού αστυνομικού Σον Κολάιερ, και από τις τοπικές αρχές της Μασαχουσέτης, θα βρεθεί ο κατηγορούμενος για τη βομβιστική επίθεση στη Βοστόνη τον περασμένο Απρίλιο, Τζοκάρ Τσαρνάεφ, μετά τη δίωξή του σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Μετά το συμβάν, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις Αρχές στην περιοχή του Γουότερταουν, κατά τους οποίος σκοτώθηκε ο Ταμερλάν, ενώ μετά από αναζητήσεις τριών ημερών, συνελήφθη ο Τζοχάρ.

Υπενθυμίζεται ότι από την επίθεση στη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου της Βοστόνης έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα και τραυματίστηκαν 264.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου