ΔΙΕΘΝΗ

Νέοι μπελάδες για την κόρη του Ομπάμα: Παιχνίδια με μπύρες και συσκευή για μαριχουάνα

νέοι-μπελάδες-για-την-κόρη-του-ομπάμα-π-779285

Στο μάτι το κύκλωνα φαίνεται ότι έχει μπει η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καθώς σε φωτογραφία της που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται να συμμετέχει σε ένα πάρτι παίζοντας beer pong.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν στήσει δυο ομάδες ποτηριών με μπύρα και προσπαθούν να τα πετύχουν με ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ. Αν το μπαλάκι μπει μέσα στο ποτήρι τότε ο αντίπαλος πρέπει να «κατεβάσει» την μπύρα μονορούφι.
Πάντως στην εν λόγω φωτογραφία που κυκλοφόρησε μέσω Snapchat στις 12 Σεπτεμβρίου, η Μαλία Ομπάμα δεν φαίνεται να πίνει κάτι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων με τελευταία εκείνη στην οποία βρίσκεται με την παρέα της πίσω από ένα τεράστιο bong, μία συσκευή για χρήση μαριχουάνας.

Προηγουμένως, η 18χρονη που σε λίγο πρόκειται να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Χάρβαρντ εθεάθη να διασκεδάζει στο Lollapalooza και να χορεύει κάνοντας twerking. Τα μίντια τότε ξετρελάθηκαν με την άνεση της νεαρής που πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στον Λευκό Οίκο, λίγο αργότερα όμως κυκλοφόρησε μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν να καπνίζει μαριχουάνα.

Πάντως, η 18χρονη έχει βρει πολλούς υποστηρικτές με πιο πρόσφατη την 36χρονη Τσέλσι Κλίντον. «Νιώθω μία απίστευτη αγάπη και αδελφότητα και για τις δύο», ανέφερε η κόρη της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ αναφερόμενη στις δύο αδελφές, ενώ σημείωσε ότι «αξίζουν πολλά συγχαρητήρια επειδή έχουν κάνει μία εκπληκτική δουλειά στο να καθορίσουν τις ζωές τους».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου