ΔΙΕΘΝΗ

Φάρατζ: Για την αυξημένη κίνηση στους δρόμους φταίνε οι μετανάστες

φάρατζ-για-την-αυξημένη-κίνηση-στους-δ-758176

Ο Ντάνιελ Φάρατζ ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού Ukip κατηγόρησε τους μετανάστες για την… κίνηση στους δρόμους. Ο Φάρατζ είπε ότι άργησε να φτάσει σε εκδήλωση του κόμματος, επειδή «ο πληθυσμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο» και ότι η λεωφόρος Μ4 «δεν είναι τόσο προσπελάσιμη όπως ήταν».

Ο Φάρατζ επρόκειτο να εμφανιστεί σε εκδήλωση του Ukip στο Πορτ Τάλμποτ της Ουαλίας. Καθυστέρησε περισσότερες από δύο ώρες και τελικά δεν εμφανίστηκε ποτέ.

«Χρειάστηκαν έξι ώρες και 15 λεπτά στο αμάξι για να φτάσω. Έπρεπε να κάνω τρεισήμισι ή τέσσερις ώρες» είπε αργότερα.

«(Η καθυστέρηση) δεν είχε σχέση με τον επαγγελματισμό. Είχε σχέση με μία χώρα όπου ο πληθυσμός έχει ξεπεράσει κάθε όριο, κυρίως εξαιτίας της ανοιχτής πόρτας στους μετανάστες και με το γεγονός ότι ο Μ4 δεν είναι τόσο προσπελάσιμος όπως ήταν» είπε.

«Σε όλα αυτά τα χρόνια στο Ukip είναι ίσως η τρίτη εκδήλωση από 1.000 που δεν πρόλαβα να φτάσω εγκαίρως» είπε μιλώντας σε εκπομπή του BBC.

Ο σκιώδης υπουργός Ουαλίας Όουεν Σμιθ χαρακτήρισε ως γελοία τα επιχειρήματα του Φάρατζ λέγοντας ότι «τέτοιες παρατηρήσεις είναι που κάνουν τον Φάρατζ τόσο επικίνδυνο».

«Είναι παράλογο να προκαλείται η κίνηση στον Μ4 από τη μετανάστευση, αλλά μέσα από τα γέλια και τις ανόητες παρατηρήσεις του, μπορείτε να ακούσετε το διπλό μήνυμα του διχασμού» είπε.

tovima.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου