ΔΙΕΘΝΗ

Η Κεφαλονιά προσκαλεί Πενέλοπε Κρουθ και Νίκολας Κέιτζ

η-κεφαλονιά-προσκαλεί-πενέλοπε-κρουθ-194208

Τον Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουθ προσκάλεσαν οι αρχές της Κεφαλονιάς στο νησί, θέλοντας να ενισχύσουν την εικόνα της Κεφαλονιάς, μετά τους σεισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι που γυρίστηκε στο νησί.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου Κεφαλονιάς, Ευάγγελου Κεκάτου σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, οι αρχές του νησιού επικοινώνησαν με τους δύο ηθοποιούς και τους κάλεσαν να παραβρεθούν στο νησί.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου να διαφημιστεί στο εξωτερικό το νησί τις δύσκολες αυτές ώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, η Ισπανίδα ηθοποιός είχε εκφράσει πριν από δύο ημέρες την συμπαράσταση της στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.

«Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από την Κεφαλονιά, αλλά και από τους ευγενικούς και ανοιχτόκαρδους κατοίκους της. Ελπίζω όσοι ταλαιπωρούνται από το σεισμό να καταφέρουν σύντομα να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Τους σκέφτομαι και τους στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου» είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου