ΜΠΑΣΚΕΤ

«Παρών» για τον Χρήστο και τον Δημήτρη στον Αλμυρό

παρών-για-τον-χρήστο-και-τον-δημήτρη-396960

Ενα ξεχωριστό παιχνίδι, με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό του Αλμυρού, όπου παλιοί και νέοι παίκτες του ΓΣΑ αγωνίστηκαν τιμώντας τη μνήμη των εκλιπόντων αθλητών του συλλόγου, Χρήστου Γκάτση και Δημήτρη Κοντοστάθη.

Για τον Χρήστο «Τίτο» Γκάτση, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών τον περασμένο Μάρτιο, και τον Δημήτρη Κοντοστάθη, που απεβίωσε στα 61 του τον Ιούλιο του 2020, μίλησε πριν το τζάμπολ ο Χρήστος Ρουχάς, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Δημήτρη Κοντοστάθη τη δεκαετία του ’70, ενώ διατέλεσε προπονητής του Χρήστου Γκάτση τη δεκαετία του ’90.

Μαζικό ήταν το «παρών» από φίλους και συγγενείς, που δεν ξέχασαν τους δικούς τους ανθρώπους, με τον πρόεδρο των παλαίμαχων του ΓΣΑ Δημήτρη Τάσσιο να τονίζει πως ο αγώνας θα γίνει θεσμός και γνωστοποίησε ότι η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 2022.

Για τον Τίτο Γκάτση μίλησε συγκινημένος και ο αδερφός του Στάθης, για να προβληθούν στη συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο του εκλιπόντος.

Κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Αλμυρού για θέματα αθλητισμού Πέτρος Θωμαΐδης επέδωσε τιμητική πλακέτα στον αδερφό του Χρήστου, Στάθη και στη σύζυγό του προσέφερε ανθοδέσμη, ενώ πλακέτες παρέλαβαν η αδερφή και ο αδερφός του Δημήτρη Κοντοστάθη. Χαιρετισμό εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου απηύθυνε ο Γιώργος Καραζούπης.

Με την ομάδα των Παλαιμάχων συμμετείχε και ο προπονητής της σημερινής ομάδας Παναγιώτης Νάνης, ενώ την μπλε φανέλα φόρεσαν και πάλι οι:

Κώστας Γκουντής, Κώστας Κουγκάρας, Θανάσης Λαζάρου, Χρήστος Γιαννέλος, Βαγγέλης Παπαευαγγέλου, Δημήτρης Τσούτσας, Δημήτρης Μπάιπας, Χρήστος Τσέλιας, Βασίλειος Μπάρδας, Γιάννης Μελέτης, Γιώργος Καραζούπης, Νεκτάριος Τσαμπίρας, Παναγιώτης Καραγιώργος, Γιώργος Γαρδικλής, Χρήστος Μητσογιάννης, Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος, Θωμάς Παππάς, Περικλής Ξύδης, Γιώργος Κουρκούμπας, Νίκος Τσέλιας, Γιώργος Καλόγηρος, Παναγιώτης Γκοτζιάς, Γιάννης Ψίλος, Θανάσης Φάσες και Γιάννης Χατζηιερεμίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου