ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Βeta RR Enduro 2T 250/300

βeta-rr-enduro-2t-250-300-180789

Επιστροφή στους δίχρονους κινητήρες για την αναγεννημένη Beta, στα 250 και 300 κ.εκ. με δική της σχεδίαση, εξέλιξη και κατασκευή!

Η εισαγωγή των νέων δίχρονων κινητήρων στη σειρά RR Enduro είναι ένα από τα highlights στην ιστορία της φίρμας από την Τοσκάνη, μετά την επιστροφή στην κατηγορία Enduro το 2004 και την παρουσίαση του τετράχρονου κινητήρα "made in Beta" το 2009.

Τα νέα δίχρονα μηχανικά σύνολα, αποτέλεσμα δουλειάς που διήρκεσε περισσότερο από 24 μήνες, σχεδιάστηκαν από την Beta και αντιπροσωπεύουν ένα νέο σημείο αναφοράς όσον αφορά την τεχνολογία, τη διάταξη και τις επιδόσεις ενός κινητήρα Enduro.

Διαθέσιμοι σε χωρητικότητες 250 και 300 κ.εκ., κατασκευάζονται, συναρμολογούνται και ελέγχονται στο εργοστάσιο της εταιρίας κοντά στη Φλωρεντία, προκειμένου να εξασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ελαφρείς και εξοπλισμένοι με την τελευταία γενιά τεχνικών εφαρμογών και υλικών, έχουν ρυθμιστεί με γνώμονα την ομαλή και γραμμική απόδοση, με τη μέγιστη ισχύ τους να αποτελεί, σύμφωνα με τους Ιταλούς, το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία του αγωνιστικού Enduro.

Το πλαίσιο των RR Enduro 2T έχει διαφοροποιημένη γεωμετρία σε σχέση με την έκδοση 4T, η ανάρτηση έχει σεταριστεί ειδικά για την περίπτωση (λογικό αν σκεφτείτε ότι ζυγίζουν μόλις 104 κιλά, δηλαδή 10 λιγότερο από τα 4Τ), ενώ ψαλίδι, τροχοί, φρένα και πλαστικά είναι ίδια με αυτά των δοκιμασμένων τετράχρονων μοντέλων.

Οι RR 2T του 2013 θα είναι διαθέσιμες στα τέλη Οκτωβρίου και σε τιμές που παραμένουν άγνωστες μέχρι στιγμής

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου