ΑΛΜΥΡΟΣ

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η εμπορική αγορά του Αλμυρού

σε-ρυθμούς-χριστουγέννων-η-εμπορική-266801

Αρχισε το εορταστικό ωράριο στα καταστήματα

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται η εμπορική αγορά του Αλμυρού. Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή από τις 11:00 έως τις 15:00, ενώ από αύριο Δευτέρα θα δουλεύουν καθημερινά πρωί – απόγευμα.

O πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού Παναγιώτης Μπούντης, λέει ότι λέει ότι η εμπορική αγορά είναι όμορφα στολισμένη, διαθέτει επάρκεια προϊόντων και οι έμποροι έχουν διάθεση εξυπηρέτησης για να βοηθήσουν όσο μπορούν το καταναλωτικό κοινό.

Ο εμπορικός κόσμος τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλα της πανδημίας, οι καταναλωτές έχουν προσαρμοστεί στον απαιτούμενο έλεγχο, ενώ θεωρείται πολύ θετικό το γεγονός ότι οι νέες μολύνσεις κορονοϊού έχουν υποχωρήσει σημαντικά στην περιοχή και στο εμβολιαστικό κέντρο Αλμυρού έχουν αυξηθεί ραγδαία οι εμβολιασμοί των πολιτών.

Η Ενωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού δεν θα προχωρήσει σε κάποια εκδήλωση εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο, ήταν παρούσα προχθές στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, που ομόρφυνε πάρα πολύ την πόλη, μεταφέροντας το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παράλληλα, είναι προετοιμασμένη για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών στις εορτές των Χριστουγέννων και έχει βάλει τα γιορτινά της.

Ο κ. Μπούντης λέει ότι η κίνηση παραμένει υποτονική αυτό το διάστημα, όμως αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες μέρες με τις καθιερωμένες αγορές αλλά και την πληρωμή των βοηθημάτων και των δώρων.

«Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο και ξεκινάμε τη λειτουργία μας με το εορταστικό ωράριο», αναφέρει.

Από αύριο Δευτέρα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 8:30 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 μέχρι τις 20:00 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 9:00 έως τις 19:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου