ΑΛΜΥΡΟΣ

Ολική ασφαλτόστρωση της Ε.Ο στην Αγχίαλο

ολική-ασφαλτόστρωση-της-ε-ο-στην-αγχία-267447

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ολικής ασφαλτόστρωσης της κεντρικής οδού “Ελευθερία” στη Νέα Αγχίαλο, που αποτελεί τμήμα της Εθνικής Οδού. Στις εργασίες παρευρίσκονται συνεχώς ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας και η πρόεδρος της ΔΚ Νέας Αγχιάλου, Βάσω Πυργάνη-Παρασκευοπούλου.

Ο Αργύρης Κοπάνας μιλώντας για το έργο επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: “Ακόμη μία σημαντική παρέμβαση της δημοτικής αρχής του Αχιλλέα Μπέου βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κεντρική αυτή οδική αρτηρία προυσιάζει υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο και είχε υποστεί φθορές, είχε “επιβαρυνθεί”, από τα μεγάλα έργα, που υλοποιεί η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΜΒ στην περιοχή, όπως η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου, η ενίσχυση του δικτύου ομβρίων υδάτων, η αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης, το φυσικό αέριο.

Επίσης, η οδός “ταλαιπωρήθηκε” από ευρείες εργασίες από την πλευρά της αρχαιολογίας για την αποκάλυψη αρχαιολογικών ευρημάτων”.

Ο κ. Κοπάνας συνέχισε λέγοντας: ” των εργασιών φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης προηγήθηκαν εκτεταμένες δοκιμές της λειτουργίας του καταθλιπτικού αγωγού της αποχέτευσης, που βρίσκεται υπογείως της οδού και των αντλιοστασίων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της ΔΕΥΑΜΒ για την επίβλεψη του έργου, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη για το συνεχές ενδιαφέρον του και την πρόεδρο της ΔΚ Νέας Αγχιάλου Βάσω Πυργάνη -Παρασκευοπούλου για τη συνεργασία της”.

Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε ότι “η οδός “Ελευθερία” αποκτά έναν καινούριο ασφαλτικό τάπητα σε όλο το πλάτος της από τις στροφές στις παλιές αποθήκες έως τον Γαλαξία και με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε την οδική ασφάλεια. Επιπρόσθετα, με την επέκταση του δικτύου ομβρίων υδάτων απαλλάχθηκε η οδός από λιμνάζοντα νερά και πλημμυρικά φαινόμενα, που εγκυμονούσαν σοβαρούς κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα. Η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου δίνει έναν αγώνα σε πολλά μέτωπα και σε όλα τα επίπεδα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου