Βανδαλισμός στην κεντρική πλατεία Αλμυρού

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-04, 11:08:36
(φωτο: αρχείου)
Βανδαλισμός στην κεντρική πλατεία Αλμυρού

Νεαροί έσπασαν σταντ για τη στάθμευση ποδηλάτων - Στην επιδιόρθωση της ζημιάς προχώρησαν οι καταστηματάρχες

Με λύπη διαπίστωσε ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ταβερνών, Καφετεριών και Συναφών Επαγγελμάτων Επαρχίας Αλμυρού ότι άγνωστοι δράστες κατέστρεψαν σταντ στη δυτική πλευρά της κεντρικής πλατείας του Αλμυρού που είχε τοποθετήσει για να διευκολύνονται οι πολίτες που μετακινούνται με ποδήλατα.

Ο Σύλλογος είχε εγκαταστήσει συνολικά εφτά σχάρες για τα ποδήλατα προς εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και του συνόλου των πολιτών που επισκέπτονται την πλατεία.

«Με τη κίνησή μας αυτή θέλαμε να αναδείξουμε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς σε μία επίπεδη πόλη και να διευκολύνουμε τους ποδηλάτες προς τη κατεύθυνση αυτή, προσφέροντάς τους διευκόλυνση και ασφάλεια, ειδικότερα στους νεότερους δημότες, αφήνοντας το αυτοκίνητο σπίτι και να κυκλοφορούμε με το ποδήλατό μας, απολαμβάνοντας τη φύση με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι περισσότεροι πολίτες αγκάλιασαν αυτή τη προσπάθεια, αλλά δυστυχώς κάποιοι νεαροί (δικά μας παιδιά είναι) βανδάλισαν αυτή τη προσπάθεια καταστρέφοντας ένα stand στη δυτική πλευρά της πλατείας!», αναφέρει.

Ο Σύλλογός επισκεύασε το κατεστραμμένο stand και το τοποθέτησε πάλι στη θέση του. Με ανακοίνωσή του προτρέπει τους νεαρούς δημότες να σέβονται και να μη καταστρέφουν τη δική τους περιουσία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
5
=