ΑΛΜΥΡΟΣ

Νταλίκα προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα τον κόμβο Αγίων Θεοδώρων

νταλίκα-προσέκρουσε-σε-προστατευτικ-770781

Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Αμεση κινητοποίηση από Πυροσβεστική, Αστυνομία, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Νταλίκα που μετέφερε άλευρα στην Αθήνα εξετράπη από την πορεία της λίγο πριν από τον κόμβο Αγίων Θεοδώρων, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην προστατευτική μπάρα, να σκάσουν τρία λάστιχά της, να γύρει στο πλάι λόγω της μετακίνησης του φορτίου και να παρουσιάσει διαρροή πετρελαίου.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 06:33 στο 267ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Αθήνας στο ρεύμα προς Αθήνα και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα Αλμυρού σήμανε συναγερμός. Αμεσα στο σημείο μετέβη ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός ήταν καλά στην υγεία του και είχε εξέλθει μόνος του έξω από το όχημα σώος και αβλαβής. Τελικά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα δεν χρειάστηκε να προβεί σε κάποια ενέργεια.

Εντούτοις από το τροχαίο προκλήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων προχώρησε στη λήψη μέτρων για την απρόσκοπτη ροή της κυκλοφορίας, ενώ στο σημείο έσπευσε για βοήθεια και αυτοκίνητο της Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του τροχαίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου