Κοινή κάθοδος στις εκλογές Β. Χατζηκυριάκου -Δημ. Τσούτσα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-02-28, 16:49:02
Κοινή κάθοδος στις εκλογές Β. Χατζηκυριάκου -Δημ. Τσούτσα

Θα πάρουν μέρος στις δημοτικές εκλογές στον Αλμυρό με ενιαίο ψηφοδέλτιο

 

Σε κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές κατέρχεται ο πρώην δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος με τον Δημήτρη Τσούτσα.

Σε κοινή δήλωσή τους χθες οι δύο άνδρες κάνουν γνωστό ότι ενώνουν τις δυνάμεις τους γεφυρώνοντας το παρόν με το μέλλον.

Αναλυτικά στην κοινή δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής: «Πέντε χρόνια μετά τις εκλογές του 2014 και λίγους μήνες πριν τις εκλογές του Μαΐου είναι κοινός τόπος πλέον ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μία χαμένη περίοδος για τον Δήμο Αλμυρού. Καθολική απαίτηση των δημοτών είναι ένα ενωτικό, αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα μας απεγκλωβίσει από το τέλμα της οπισθοδρόμησης και θα οδηγήσει τον Δήμο και την περιοχή μας μπροστά στην νέα εποχή.

Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των δημοτών και αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, ο Δημήτρης Τσούτσας και οι συνεργάτες του ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Δημοτική Πρωτοβουλία γεφυρώνοντας το παρόν με το μέλλον. Με όραμα, σχέδιο, τη συνδρομή της πείρας των χρόνων και την ορμή της νιότης μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.

Κοιτάζοντας μόνο μπροστά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κοινή ενωτική κάθοδο στις ερχόμενες εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας γιατί αξίζουμε έναν καλύτερο Δήμο Αλμυρού. Σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς».

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=