Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η προσαρμογή τελών στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2015-02-09, 20:50:06
Εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη η προσαρμογή τελών στον Αλμυρό

«Πρωτοποριακή η μείωση 20% στη Μαγνησία», αναφέρει η δημοτική αρχή

Εγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος έλαβαν δύο αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμυρού, που αφορούν την αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και φωτισμού και την αναπροσαρμογή τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τη μείωση 20% των τελών καθαριότητας και φωτισμού και τη μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων σε ένα (1,00) € ανά τετραγωνικό μέτρο σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «πρόκειται για μια πρωτοποριακή απόφαση σε όλο το νομό Μαγνησίας και όχι μόνο, η οποία πάρθηκε με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών της Επαρχίας Αλμυρού, οι οποίοι δοκιμάζονται συνεχώς από την υπερφορολόγηση και από τη κρίση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η νέα Δημοτική Αρχή λοιπόν, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της και τηρώντας τις υποσχέσεις της προς τους πολίτες, προέβη στην εισήγηση αυτή, η οποία βρήκε θετική ανταπόκριση από τους Δημοτικούς Συμβούλους και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία διανύουμε, τέτοιου είδους αποφάσεις αποτελούν οικονομική ανάσα τόσο για τους καταστηματάρχες, οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και στην αύξηση της απασχόλησης, όσο και για τους δημότες. Διότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν θέλει να μετατρέψει το Δήμο σε έναν σκληρό φοροεισπρακτικό μηχανισμό, αγνοώντας την οικονομική κρίση που έχει αγγίξει όλους ανεξαιρέτως».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=