Κλείνουν 91 πρακτορεία του ΟΠΑΠ στη Μαγνησία

κλείνουν-91-πρακτορεία-του-οπαπ-στη-μαγ-464605

Ούτε παιχνίδια ούτε στοίχημα αλλά ούτε και λογαριασμούς των ΔΕΚΟ θα δεχτούν σήμερα και αύριο τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και στη Μαγνησία, καθώς ο τοπικός Σύλλογος ιδιοκτητών πρακτόρων του ΟΠΑΠ θα συμμετάσχει στη 48ωρη απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία. Μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί ακόμη και το ενδεχόμενο της απεργίας διαρκείας, εάν η κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τα αιτήματα των πρακτόρων.

Λουκέτο θα βάλουν σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο 91 πρακτορεία του ΟΠΑΠ στη Μαγνησία.

Οι πράκτορες συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις που είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και μάλιστα την Τετάρτη στη συνέλευση της Ομοσπονδίας θα τεθεί ακόμη και το ενδεχόμενο της απεργίας διαρκείας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ιδιοκτητών πρακτόρων του ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ. Σωκράτη Βαρακλιώτη τα αιτήματα των πρακτόρων «σέρνονται» από το καλοκαίρι χωρίς να έχει βρεθεί καμία λύση.

«Ζητούμε να μην προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών στην κατάργηση του Μοναδικού Συντελεστή Καθαρού Κέρδους που είναι ήδη 40% επί των βεβαιωμένων από το ίδιο το Δημόσιο πωλήσεων και στην επιβολή βιβλίων Εσόδων-Εξόδων. Θέλουμε τα παιχνίδια να παίζονται μόνο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και όχι στο διαδίκτυο και ζητούμε επιτακτικά την τιμωρία αυτών που φοροδιαφεύγουν σε βάρος μας με τα παράνομα στοιχήματα και παιχνίδια», υπογράμμισε ο κ. Βαρακλιώτης.

Οι απεργίες των πρακτόρων θα στοιχίσουν ακριβά στους ίδιους, μιας και τόσο την Παρασκευή, όσο και το Σάββατο, υπάρχουν τα παιχνίδια του ΚΙΝΟ, Super 3 και Extra 5, ενώ υπάρχει η κλήρωση του Λόττο αλλά και πολλά ποδοσφαιρικά ντέρμπι.

Τέλος να σημειωθεί πως χθες πολλοί από τους παίκτες που ήταν ενήμεροι για την απεργία των πρακτόρων, κατέκλυσαν τα πρακτορεία για να παίξουν είτε στοίχημα είτε άλλα παιχνίδια.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου