Φάνης Τριανταφύλλου: Ερχεται η ώρα της πληρωμής

φάνης-τριανταφύλλου-ερχεται-η-ώρα-της-102563
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Κύριοι. Ξεκινήσατε πριν τρία χρόνια και συνεχίζετε με τα αιματηρά μέτρα του τρίτου μνημονίου. Εξολοθρεύσατε την εργατική τάξη, μετά προχωρήσατε στην εξολόθρευση της μεσαίας τάξης, μετά καταστρέψατε κάθε ελπίδα παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και τώρα οργανώνετε την τελική σφαγή του ελληνικού λαού στο βωμό των συμφερόντων που υπηρετείτε.

Κρύβεστε πίσω από το σύνθημα «μνημόνια ή χρεοκοπία». Αλλά δεν είναι από χθες που κυβερνάτε τη χώρα. Ό,τι συνέβη τα τελευταία τριάντα χρόνια, συνέβη με την καθοδήγησή σας. Ποιος δημιούργησε το πελατειακό κράτος, τη διαφθορά, το χρέος; Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Ποιος φύτεψε γαλάζιους και πράσινους «δολιοφθορείς» στην Οικονομία και το κράτος; Τα κόμματά σας κι οι κυβερνήσεις σας.

Σήμερα μας μιλάτε σαν να μην είστε εσείς και τα κόμματά σας που έχετε την ευθύνη για τη χρεοκοπία. Μας προσβάλλετε ως αφελείς, την ώρα που με τα μέτρα που ψηφίσατε οδηγείτε στη θυσία εκατομμύρια λαού, φορτώνοντάς του τις αμαρτίες που εσείς διαπράξατε. Λέτε ψέματα οι ίδιοι, παραπληροφορείτε, προπαγανδίζετε αισχρά δια των φερεφώνων σας. Απειλείτε, έχετε εξαπολύσει μια απίστευτη εκστρατεία τρομοκράτησης του λαού, για να μπορείτε να τον έχετε στο χέρι. Ωθείτε τα καλοπληρωμένα σας γιουσουφάκια στα ΜΜΕ να συκοφαντούν τους πολιτικούς σας αντιπάλους, να αποσιωπούν και να διαστρεβλώνουν τις απόψεις τους, χωρίς διακοπή. Είστε υπεύθυνοι για τα πάντα, παρ’ όλα αυτά εξακολουθείτε να επιλέγετε πολιτικές εναντίον της χώρας και του λαού.

Προχτές ακόμα πήρατε επίσημο όρκο μέσα στη Βουλή ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία. Χτες αποδείχτηκε ότι λέγατε για άλλη μια φορά ψέματα. Έχετε παραβιάσει το Σύνταγμα και τους νόμους. Έχετε εξευτελίσει την πατρίδα και τώρα τη σέρνετε στο κρεματόριο. Έχετε πασαλείψει με βρωμιά τον κόσμο της εργασίας, προσπαθώντας να στρέψετε τον έναν εργαζόμενο εναντίον του άλλου. Πού είναι η βιομηχανία της χώρας; Πού είναι η βιοτεχνία; Πού είναι το εμπόριο; Πού είναι η γεωργία; Πού είναι όλοι οι παραγωγικοί τομείς; Τους ξεπαστρέψατε συνειδητά με τις πολιτικές σας. Τα τελευταία τριάντα χρόνια στρώσατε μεθοδικά το χαλί στα ξένα και ντόπια αρπακτικά να λεηλατήσουν τον εθνικό μας πλούτο.

Κύριοι. Διαφθείρατε και μολύνατε το πνεύμα του λαού. Αναγκάσατε τη νεολαία να μεγαλώσει μέσα στην αμορφωσιά και την πνευματική έρημο και τώρα τους εγκαταλείπετε γεμάτους αηδία για σας και αγωνία για ένα ξεροκόμματο. Καταστρέψατε την κοινωνία και πάνω στα οστά της ρίχνετε τα ζάρια για το διαμοιρασμό των ιματίων της. Καταστρέψατε τη Δημοκρατία, εγκαθιδρύοντας την εναλλαγή των υποταγμένων στους ξένους κομμάτων σας στην εξουσία. Ο λαός για σας δεν όφειλε κι ούτε οφείλει να γνωρίζει τις προθέσεις και τους στόχους σας, γι’ αυτό κι άλλα του λέγατε προεκλογικά – άλλα κάνατε μετά τις εκλογές. Είστε αποστάτες της Δημοκρατίας, προδώσατε τη λαϊκή εντολή όχι μία και δύο φορές, αλλά συνέχεια και χωρίς καμιά εξαίρεση.

Πρόσφατα διακηρύξατε ότι η καλή διαγωγή είναι το εισιτήριο για να παραμείνουμε στην Ευρώπη. Με αυτό το πρόσχημα ψηφίσατε νέα μέτρα. Αλλά πόσοι ακόμα άνεργοι θα προκύψουν εξ αιτίας σας; Πόσοι έμποροι ακόμα θα κλείσουν τα μαγαζιά τους; Πόσους ανθρώπους του λαού πυροβολείτε καθημερινά με την πολιτική σας, κύριοι; Με σαδιστική σκληρότητα εξολοθρεύετε εκείνους που είναι χρήσιμοι κι απαραίτητοι για την κοινωνία και τη χώρα, επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίσετε να τους ληστεύετε, εσείς κι η κομπανία που κάνει το πραγματικό κουμάντο από το παρασκήνιο. Σήμερα θα ψηφίσετε έναν κατάπτυστο προϋπολογισμό επειδή πιστεύετε ότι ο λαός είναι ζωντόβολο, όσο κι αν τον φορτώσεις σκύβει το κεφάλι και δεν μιλάει. Είστε μακριά νυχτωμένοι. Έρχεται η ώρα της πληρωμής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου