ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: «Ουρά» στην ΔΕΗ για να αποφύγουν διακοπή ρεύματος

τρίκαλα-ουρά-στην-δεη-για-να-αποφύγο-543810

Εκατοντάδες άτομα σχηματίζουν «ουρά» στην ΔΕΗ Τρικάλων για να ζητήσουν διευκρινίσεις και πληροφορίες για το πώς μπορούν να αποφύγουν τις διακοπές ρεύματος και να προχωρήσουν σε ευνοϊκότερους διακανονισμούς από αυτούς που γίνονται μέχρι σήμερα προκειμένου να αποφύγουν την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, όμως βρίσκονται εν αναμονή όλων των στοιχείων που θα δοθούν από τους Δήμους αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής από τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων θα προωθηθούν τα στοιχεία της καταγραφής με τους αναξιοπαθούντες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην εξόφληση των λογαριασμών όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλά τονίζεται πως «δεν είναι δυνατόν ο Δήμος να πληρώσει λογαριασμούς της ΔΕΗ, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα εγκριθεί από τον Επίτροπο που ελέγχει τις δαπάνες του Δήμου».

Στην καταγραφή των δημοτών οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ή να τους έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης στα σπίτια τους, ξεκινούν και οι άλλοι 3 Δήμοι του Νομού μέσα από τη συνεργασία με τις Κοινωνικές τους δομές.

Σύμφωνα πάντως με το αρμόδιο Υπουργείο, ήδη έχει δοθεί εντολή στους προϊσταμένους των γραφείων της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ, μόλις δοθεί η κατάσταση από τους Δήμους για όσους δεν έχουν ρεύμα, να είναι έτοιμοι να δώσουν εντολές στα συνεργεία για επανασυνδέσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου