ΤΡΙΚΑΛΑ

43.205 μαθητές στον «Μύλο των Ξωτικών»

43-205-μαθητές-στον-μύλο-των-ξωτικών-545144

43.205 μαθητές έκλεισαν ραντεβού με τον Άι Βασίλη στον “Μύλο των Ξωτικών” στα Τρίκαλα καθώς έχουν κλείσει ραντεβού προγραμματισμένης επίσκεψης 294 συνολικά σχολεία από 34 νομούς της χώρας.

Οι περιοχές των παραπάνω σχολείων είναι από Αιτωλοακαρνανία, Άνδρο, Αρκαδία, Άρτα, Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Γρεβενά, Έβρο, Εύβοια, Ευρυτανία, Ημαθία, Θεσπρωτία, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Λάρισα, Λευκάδα, Μαγνησία, Μεσσηνία, Πέλλα, Πιερία, Πρέβεζα, Σέρρες, Τρίκαλα, Φθιώτιδα, Φλώρινα, Φωκίδα, Χαλκιδική, Χίο.

Διατηρώντας σταθερή την φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, των δεκάδων παροχών και προσφορών, της εκπαίδευσης και της ψυχαγωγίας, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala Α.Ε. φέτος παρουσιάζουν στα παιδιά ένα μοναδικό ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα δράσεων.

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης για την ρύθμιση λεπτομερειών και ζητημάτων που προκύπτουν από την τεράστια προσέλευση των οργανωμένων εκδρομών.

Για την καλύτερη οργάνωση λειτουργίας του πάρκου παρακαλούνται όλοι οι υπεύθυνοι των οργανωμένων εκδρομών να επικοινωνούν στο 24310 38890 ή 24310 74442 για τον προγραμματισμό της επίσκεψης.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:

«Φέτος ολόκληρη η Ελλάδα από τις 29 Νοεμβρίου 2013 έως 5 Ιανουαρίου 2014, έχει την ευκαιρία να ζήσει τα πιο γλυκά Χριστούγεννα. Ο «Μύλος των Ξωτικών» δημιουργήθηκε για να προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά και στιγμές ξεχωριστές, πραγματικά παραμυθένιες για τους μεγαλύτερους.

Τα μηνύματα που αφορούν την επισκεψιμότητα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Από την πρώτη στιγμή το Χριστουγεννιάτικο αυτό πάρκο αγκαλιάστηκε από όλους τους πολίτες και με εντυπωσιακό τρόπο από την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα από κάθε γωνιά της χώρας μας.

Χάρη στην στήριξη και την αγάπη των εκπαιδευτικών και των μαθητών, ο «Μύλος των Ξωτικών» κατάφερε από τα πρώτα τρία χρόνια λειτουργίας να καθιερωθεί στην συνείδηση των πολιτών ως η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελλάδας.

Πλέον το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο αφού έσπασε ήδη το περσινό εντυπωσιακό ρεκόρ των προγραμματισμένων ραντεβού».

kosmoslarissa.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου