ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-851206

Κάτι για να φαίνεται    

Η χαρά μας που δόθηκε στην κυκλοφορία η Φιλελλήνων μετά από τέσσερα χρόνια δεν περιγράφεται. Ωστόσο πρέπει να επισημάνω ότι το διαχωριστικό που υπάρχει στο δρόμο δεν φαίνεται καλά με αποτέλεσμα να μην είναι λίγοι εκείνοι που το «καβαλάνε» με το αμάξι τους. Πάλι χθες το πρωί ΙΧ βρέθηκε πάνω στο διαχωριστικό επειδή δεν το είδε. Λίγο τσιμέντο να ψηλώσει ή κάποιες χρωματιστές γραμμές ίσως για να ξεχωρίζει θα μπορούσαν να είναι ίσως δύο εύκολες και μη δαπανηρές λύσεις.

Α.Φ.

Πάνω που το καθάρισαν
Δεν πρόλαβε να περάσει μέρα που ο Δήμος καθάρισε το μνημείο των πεσόντων και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρόλαβαν και το ξαναγέμισαν με υβριστικές φράσεις και συνθήματα. Κρίμα…
Α.Φ.
 
Η μέρα με τη νύχτα
Στη Νέα Δημητριάδα επάνω στην οδό Αγίου Δημητρίου σε απόσταση ενός τετραγώνου το ένα με το άλλο είναι δύο ιατρεία οικογενειακών γιατρών του ΙΚΑ. Στο ένα κάθε μέρα, πρωί – βράδυ, τις ώρες επισκέψεων γίνεται ο κακός χαμός με τον κόσμο να σχηματίζει ολόκληρες ουρές. Στο δεύτερο ιατρείο δεν υπάρχει ψυχή! Αλήθεια, μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν μπορεί οι ασθενείς να προτιμούν να περιμένουν ώρες ολόκληρες για να τους γράψει ο γιατρός μερικά φάρμακα ή να προτιμάνε να πηγαινοέρχονται στο ιατρείο για μέρες μέχρι να εξυπηρετηθούν…
Α.Φ.
 
 
Συνθήματα στα σχολεία   
Γεμάτα με συνθήματα στους τοίχους είναι τα περισσότερα σχολεία του Βόλου και της Ν. Ιωνίας. Όχι ότι το «φαίνεσθαι» παίζει μεγαλύτερο ρόλο από το «είναι», αλλά άμα και το «είναι» κατρακυλά, τότε επηρεάζει σίγουρα και το «φαίνεσθαι».
Δ.Π
 
Βενζίνη για λίγους
Λίγοι είναι πλέον οι γαλαντόμοι που φουλάρουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με βενζίνη και περισσότεροι είναι αυτοί που δίνουν τα φραγκοδίφραγκα… Το βλέμμα όμως των εργαζομένων όταν δέχονται κέρματα είναι ακόμη λίγο παράξενο. Έχουμε όμως να επισημάνουμε πως κι αυτά λεφτά είναι!
Δ.Π
 
Φώτα
Δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να ευθύνεται, όμως επισημαίνουμε πως κάποιος, όποιος είναι αρμόδιος, θα πρέπει να βάλει και λίγα φώτα στο δρόμο από Βόλο προς Βελεστίνο.
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου