ΤΟΠΙΚΑ

Ραντεβού Νίκης στο «Φαρδύ»

ραντεβού-νίκης-στο-φαρδύ-487291

Στη γέφυρα του Κραυσίδωνα στο «Φαρδύ», στο δρόμο που ενώνει τη Νέα Ιωνία με το Βόλο. Στο σημείο που για δεκαετίες ήταν σημείο διχασμού από τους κρατούντες της εποχής, αλλά σήμερα είναι δρόμος συνεργασίας, αλληλεγγύης και κοινής πορείας για την επίλυση των κοινών προβλημάτων του νέου και ενιαίου Δήμου Βόλου, θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Δρόμοι Συνεργασίας» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Βόλου Μαργαρίτη Πατσιαντά, ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Με αφορμή αυτή την έντονα συμβολική και σημειολογική κίνησή του ο υπ. Δήμαρχος Βόλου Μαργαρίτης Πατσιαντάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με την αυριανή μας (Τετάρτη) κεντρική προεκλογική εκδήλωση στο Φαρδύ, στη γέφυρα του Κραυσίδωνα, σηματοδοτούμε την πρόθεσή μας να ανοίξουμε μία νέα λαμπρή σελίδα για το Βόλο, για τη Νέα Ιωνία, για το ευρύτερο Πολεοδομικό Συγκρότημα. Από την αυριανή μας συγκέντρωση στη «Γέφυρα» δείχνουμε ότι οι διαχωριστικές γραμμές και οι τεχνητές αγκυλώσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αύριο το βράδυ διαδηλώνουμε ότι πλέον το ποτάμι δεν χωρίζει, αλλά ενώνει. Το ποτάμι που ενώνει τους αγώνες και τους μόχθους της προσφυγομάνας Νέας Ιωνίας με το Βόλο, με το λιμάνι και το Πήλιο, σε μία κοινή αταλάντευτη πορεία, που στη σημερινή, δύσκολη οικονομικά συγκυρία, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για όλους. Μία αταλάντευτη πορεία με πρωτεργάτη τη νέα Δημοτική Αρχή, που θα πρέπει να δείξει την πολιτική της βούληση για ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων, μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες που μας οδήγησαν στο τέλμα και στη στασιμότητα. Με οδηγό τη «Γέφυρα» ανοίγουμε αύριο το βράδυ τη νέα μεγάλη σελίδα, για μία δημοτική διαχείριση με ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΗΘΟΣ, όπως ταιριάζει στους πρωτοπόρους αγώνες των κατοίκων της περιοχής μας».

Οι χθεσινές επισκέψεις

Εξάλλου συνεχίστηκαν χθες οι επισκέψεις του υπ. Δημάρχου Βόλου Μαργαρίτη Πατσιαντά και των συνεργατών του. Χθες το πρωί ο υπ. Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού της ΔΕΥΑΜΒ και είχε συζήτηση με τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εγκατάστασης. Στη συνέχεια ο υπ. Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΜΒ στο αντλιοστάσιο της οδού Χατζηαργύρη, όπου επίσης συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο χώρο δουλειάς τους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Οργανισμού στο Αθλητικό Κέντρο της Γ. Δήμου. Το απόγευμα ο υπ. Δήμαρχος Βόλου μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους επισκέφθηκε το Διμήνι και το Σέσκλο. Επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι περιόδευσαν χθες σε γειτονιές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου