ΤΟΠΙΚΑ

Στέγαση του νέου ΕΦΚΑ στα ακίνητα του πρώην ΙΚΑ στο Βόλο

στέγαση-του-νέου-εφκα-στα-ακίνητα-του-π-564839

Το αίτημα να αξιοποιηθούν τα ιδιόκτητα ακίνητα του πρώην ΙΚΑ στο Βόλο, προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες του νέου ΕΦΚΑ και πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Ασφάλισης (ΠΕΚΑ), με σκοπό τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων και ιδιαίτερα των νησιών των Βορείων Σποράδων, μετέφερε ο βουλευτής Μαγνησίας, κ. Μάκης Μπαλλής, στη συνάντηση που είχε χθες με τον αρμόδιο Υφυπουργό για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Τάσο Πετρόπουλο, κατά την οποία του επέδωσε και επιστολή με αναλυτική παρουσίαση της πρότασης.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο κ. Μπαλλής ανέπτυξε στον Υφυπουργό τους λόγους διοικητικής, αλλά και οικονομικής φύσης, για τους οποίους η έδρα του ΠΕΚΑ Θεσσαλίας θα μπορούσε να είναι στο Βόλο, καθώς δεν είναι απαραίτητο να στεγάζεται στην έδρα της διοικητικής περιφέρειας.

Το συγκεκριμένο αίτημα είχε τεθεί στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής την περασμένη εβδομάδα με την πρόεδρο και τη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Μαγνησίας, κ.κ. Μαρία Κοτίνα και Φρόσω Πελαγιάδου, όπου συζητήθηκε το υπό επεξεργασία οργανόγραμμα του ΕΦΚΑ και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σε σχέση με τη δομή του οργανογράμματος και έθεσαν τις προτάσεις τους για τη στέγαση και τη στελέχωση των νέων Υπηρεσιών στη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου