ΤΟΠΙΚΑ

Βάνδαλοι χτύπησαν στις Πλάκες

βάνδαλοι-χτύπησαν-στις-πλάκες-851206

Σπασμένα μπουκάλια και γυαλιά πεταμένα σε όλη την παραλία, στάχτες και αποκαΐδια, απογυμνωμένα αποδυτήρια… αντίκρισαν την Κυριακή οι λουόμενοι στην παραλία «Ιάσων» στις Πλάκες, καθώς το βράδυ του Σαββάτου – ξημέρωμα Κυριακής άγνωστοι προκάλεσαν βανδαλισμούς.
 
Οι ζημιές που γίνονται κατά καιρούς στην παραλία των Πλακών είναι γνωστές και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουν καταγγείλει οι λουόμενοι στην περιοχή.
 
Το Σάββατο το βράδυ για ακόμη μια φορά άγνωστοι προκάλεσαν βανδαλισμούς στην παραλία των Πλακών. Ειδικότερα ξήλωσαν τις πόρτες από τα δύο αποδυτήρια που έχει τοποθετήσει ο δήμος Βόλου στην παραλία και τις έκαψαν, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και καμένοι κορμοί δέντρων. Παράλληλα έσπασαν διάφορα μπουκάλια και σκόρπισαν τα γυαλιά στην παραλία.
 
Όπως αναφέρουν μάλιστα διερχόμενοι από το σημείο, οι βανδαλισμοί πρέπει να έγιναν μετά τις 12.00 το βράδυ του Σαββάτου, καθώς μέχρι και εκείνη την ώρα δεν είχαν αντιληφθεί κάποια φασαρία ή φωτιά.
 
Την Κυριακή το πρωί λουόμενοι αντίκρισαν στην παραλία το θέαμα. Όπως αναφέρει θαμώνας της παραλίας, όλοι μαζί μάζεψαν τα γυαλιά και προσπάθησαν να αποκαταστήσουν την εικόνα της παραλίας.
 
«Μαζέψαμε τα γυαλιά, αλλά τι να κάνουμε με τα αποδυτήρια; Θα μείνουν έτσι και ελπίζουμε να τα επιδιορθώσει ο δήμος» σημειώνει ο Γ.Σ. που κατήγγειλε το γεγονός, ενώ ο ίδιος αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού στην παραλία πηγαίνουν και μικρά παιδιά χωρίς τους γονείς τους, με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να τραυματιστούν από τα γυαλιά που είναι διάσπαρτα στις πέτρες.
 
«Μαζέψαμε ό,τι μπορούσαμε και ό,τι βλέπαμε, αλλά είναι επικίνδυνο να σπάνε τα μπουκάλια στην παραλία και να την γεμίζουν γυαλιά, γιατί μπαίνουν κάτω από τις πέτρες και είναι πολύ εύκολο να κοπεί κάποιος», αναφέρει ο κ. Γ.Σ.
 
Πάντως μέχρι και χθες Δευτέρα στην παραλία υπήρχαν τα αποκαΐδια από τις καμένες πόρτες των αποδυτηρίων, ενώ υπήρχαν και καμένοι κορμοί δέντρων.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου