ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δημιουργική απασχόληση για όλους

δημιουργική-απασχόληση-για-όλους-352082

Εναρξη εγγραφών στα τμήματα της διεύθυνσης πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ

Ξεκινούν οι εγγραφές για τους νέους αλλά και για όλους όσους ενδιαφέρονται, ανεξαρτήτως ηλικίας, να παρακολουθήσουν τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης ελεύθερου χρόνου της Διεύθυνσης Πολιτισμού. Για ακόμη μία χρονιά και παρά τις αντιξοότητες, η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες του Βόλου να βρουν δημιουργική διέξοδο και να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με τον καλύτερο τρόπο, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους. Με βάση τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων προγραμματίζεται η λειτουργία πλήθους τμημάτων Μουσικής, Χορού, Εικαστικών και Θεάτρου καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα καλλιτεχνικών δράσεων και ενδιαφερόντων.

Τα τμήματα μουσικής του Δημοτικού Ωδείου απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, από τη μουσική προπαιδεία για παιδιά 4 – 8 ετών και τη διδασκαλία μουσικών οργάνων έως τα Διπλώματα Ανώτερων Θεωρητικών και Σύνθεσης.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου στην οδό Μεταμορφώσεως 1 ή να τηλεφωνούν στο 2421039594.

Στη Δημοτική Σχολή Χορού θα λειτουργήσουν τμήματα Σύγχρονου & Κλασσικού Χορού (πληροφορίες στο τηλ. 2421054244).

Στο κέντρο πληροφόρησης «Δίαυλος» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης ελεύθερου χρόνου που απευθύνονται σε εφήβους, νέους και ενήλικες (πληροφορίες στο τηλ. 2421025363).

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας θα λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο το Εργαστήρι Ζωγραφικής για εφήβους και το τμήμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις στις Σχολές Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής (πληροφορίες στο τηλ. 2421091150).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου