ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση ζωγραφικής και κεραμικής

εκθεση-ζωγραφικής-και-κεραμικής-352092

Παρατείνεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο «art café» της Μακρινίτσας

Η Εκθεση Ζωγραφικής και Κεραμικής των Δημήτρη Γεωργούση και Βάιας Μπεκιώτη παρατείνεται έως τις 15 Σεπτεμβρίου στον υπέροχο χώρο του «artcafé» στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Μακρινίτσα. Ο Δημήτρης Γεωργούσης και η Βάια Μπεκιώτη «εκ-θέτουν» τα έργα τους… τις απόψεις τους… τη ζωή τους σε κοινή «θέα-ση» στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του «artcafé».

Ο Δημήτρης Γεωργούσης γεννήθηκε στο Βόλο. Τελείωσε τη Σχολή Αγιογραφίας της Ι.Μ.Δ. το 2004. Ασχολείται ενεργά με την αγιογραφία και τη ζωγραφική. Εχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις αγιογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι η πρώτη του έκθεση ζωγραφικής στην οποία παρουσιάζει ονειρικά τοπία και παραμυθένια πρόσωπα, δουλεμένα με λάδι σε ξύλο και καμβά.

Η Βάια Μπεκιώτη γεννήθηκε στο Βόλο. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κεραμικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και του ΔΙΕΚ του Δ. Βόλου. Το 2001 παρακολούθησε μαθήματα στο Τμήμα Κεραμικής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στην Πράγα της Τσεχίας με το πρόγραμμα Da Vinci. Το 2006 τελείωσε το Τμήμα Συντήρησης Εργων Τέχνης του ΔΙΕΚ, όπου επίσης με το πρόγραμμα Da Vinci παρακολούθησε μαθήματα για τεχνικές και τεχνοτροπίες του ψηφιδωτού στη Ραβέννα της Ιταλίας. Εχει κάνει ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε πολλές ομαδικές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Φέτος παρουσιάζει μια συλλογή έργων από τις μέχρι τώρα ενότητες της δουλειάς της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου