ΛΑΡΙΣΑ

Μαχαίρωσε συγχωριανό του στο καφενείο!

μαχαίρωσε-συγχωριανό-του-στο-καφενεί-642602

Από ένα “πείραγμα”, από μια λογομαχία ξεκίνησαν όλα και τελικά χύθηκε αίμα το Σαββατόβραδο στη Γλαύκη του δήμου Κιλελέρ.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8 μ.μ. στο καφενείο του χωριού. Σύμφωνα με πληροφορίες της press-a ένας 55χρονος, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, αντάλλαξε κουβέντες με έναν 70χρονο και πάνω στην ένταση από το διαπληκτισμό έβγαλε μαχαίρι στο καφενείο και το κάρφωσε στην καρδιά του συγχωριανού του.

Σοκ για τους θαμώνες του καφενείου που πριν προλάβουν να αντιδράσουν, είδαν τον 70χρονο να πέφτει κάτω από το μαχαίρωμα. Κάποιος εξ αυτών άρπαξε το μαχαίρι από τα χέρια του δράστη ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ΕΚΑΒ και Αστυνομία και ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άντρα το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε πως παρά το γεγονός ότι το μαχαίρωμα έγινε στο σημείο της καρδιάς, το θύμα της επίθεσης είναι σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ευτυχώς γιατί αν το μαχαίρι πήγαινε λίγο πιο μέσα, τώρα μάλλον θα μιλούσαμε για ανθρωποκτονία…

Ο δράστης της επίθεσης αναζητείται, με την Αστυνομία από το βράδυ του Σαββάτου να χτενίζει την περιοχή για τον εντοπισμό του 55χρονου που κρύβεται. Μαρτυρίες κατοίκων της Γλαύκης αναφέρουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άντρας απασχολεί τις αρχές αφού στο παρελθόν έχει συλληφθεί κάμποσες φορές, μεταξύ άλλων και… για μαχαίρωμα πάλι! »Το περιμέναμε το »μπαμ» από αυτόν. Ξέραμε πως αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στο χωριό» μας λένε χαρακτηριστικά αναγνώστες από την περιοχή, οι οποίοι σημειωτέον προσθέτουν πως έβλεπαν συχνά-πυκνά τον 55χρονο να είναι »λιώμα» από το ποτό…

press-a.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου