ΤΟΠΙΚΟ

«Ευ αγωνίζεσθαι» της χρονιάς από την Αγία Αννα

ευ-αγωνίζεσθαι-της-χρονιάς-από-την-α-655675

Σε μία κίνηση σπάνια για τα δεδομένα του αθλητικού κόσμου προέβηκε το περασμένο Σάββατο η ομάδα της Αγίας Αννας, η οποία αν και βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 4-0 από το Μαγνησιακό και ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο -ο οποίος τραυματίστηκε- απέσυραν ποδοσφαιριστή τους προκειμένου και οι δύο ομάδες να συνεχίσουν να αγωνίζονται με 10! Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Β’ ΕΠΣΘ στην 5η αγωνιστική:

Α’ Ομιλος

Πανιώνιος – Δάφνη 1-0

Σκόρερ: (84’ Καραγέωργος)

Χρυσή νίκη πήρε ο Πανιώνιος επί της Δάφνης, με τους γηπεδούχους να δυσκολεύονται, αλλά να κατακτούν το τρίποντο στο τέλος. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει νωρίτερα το σκορ, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι, όταν μετά το σουτ του Νικούδη, αυτή βρήκε στα πλευρά του τερματοφύλακα Κορέντη και στη συνέχεια σταμάτησε στο δοκάρι. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 84’, μετά από ωραία ενέργεια του Τσουκαλά, που έδωσε την μπάλα στον Μαρούγκα και αυτός έπιασε το σουτ που απέκρουσε ο Κορέντης, αλλά ο επερχόμενος Καραγεώργος την έστειλε στα δίχτυα με πλασέ για το τελικό 1-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Σκουφογιάννης) Αλέξης, Μαρούφ (83’ Κουδαντέλιας), Κωστούλας, Παπαπορθυρίου, Αντωνιάδης, Τσιώλης (85’ Βαίτσης), Σαρρίδης, Τσουκαλάς, Βαρούγκας (87’ Χατζηβασιλείου), Καραγέωργος, Νικούδης.

ΔΑΦΝΗ: (Βαρβέκης) Κορέντης, Βολιώτης (50’ Λούκας), Μασούρας, Αυλογιάρης, Μαγιόγλου, Τσότζορας, Τσαρέλας, Σταυρόπουλος, Ευαγγελός, Μαρέδης (65’ Παρίσης), Παπαστεργίου (83’ Δεμερτζής).

Λεχώνια – Ανθιμος Γαζής 0-2

Σκόρερ: (24’ Μπακογιάννης,31’ Δανιλόπουλος)

Μεγάλος νικητής ήταν ο Ανθιμος Γαζής στην αναμέτρηση των Λεχωνίων, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν μια πολύ άσχημη εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ζάνη, μετά από σπάσιμο της μπάλας του Μπακογιάννη και πλασέ του πρώτου στο 24’, για να έρθει ο Δανηλόπουλος με ατομική ενέργεια και σουτ στο 31’ να διαμορφώσει το τελικό 0-2.

ΛΕΧΩΝΙΑ: (Φάλκος) Παλαιορούτης, Στόντας, Ντενίς, Παπακυρίτσης, Τζούμας, Ράπτης (57’ Βασιλείου), Ξενάκης (65’ Κυριαζής), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς, Βαλαρούτσος (80’ Καραγιάννης).

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: (Κουρούπης) Γκούρης, Λάσκος, Δρακονταείδης (90’ Δ. Μπρισμπέος), Κωστάκης, Ζάνης (74’ Ξηρόφωτος), Θεοδώρου (65’ Τσατσαρώνης), Δανηλόπουλος, Μπρισμπέος, Μπακογιάννης, Αλεξίου, Τσεπάνης.

Εθνικός – Κένταυρος 0-3

Σκόρερ: (6’ αυτ. Μωραΐτης, 47’ Μαγκασιανός, 70’ Γώγος Β.)

Ο Κένταυρος ήταν ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Εθνικό με σκορ 0-3, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από νωρίς με το αυτογκόλ του Μωραΐτη, έπειτα από ασυνεννοησία με τον Μπέικο και μετά από σέντρα στη μεγάλη περιοχή, ο Μωραΐτης έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στα δίχτυα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Μαγκασιανό να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά του Γεωργιάδη και το τελικό 0-3 ήρθε για τους φιλοξενούμενους από το εξαιρετικό τριγωνάκι των Μαγκασιανού, Γεωργιάδη και Β. Γώγου, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα στο 70’. Η κακή εικόνα του Εθνικού, είχε ως αποτέλεσμα, μετά το τέλος του αγώνα, την παραίτηση του προπονητή Π. Ζορδομπά.

ΕΘΝΙΚΟΣ : (Ζορδομπάς) Μπέικος, Σαραφίδης, Σκοτεινιώτης, Σιμεωνίδης, Μωραίτης, Κασδαρίδης, Πελεκάνος, Θανόπουλος, Παλάσης, Αλτίνης (46’ Οσμάνι), Παλάντζας (55’ Βέργος).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π : (Γώγος) Καρπαθάκης, Λαμπαδάρης, Τσατσάνης (75’ Σαρακατσάνος), Πανάρετος, Νιτσάι, Φ.Γώγος, Β. Γώγος, Τσιργής, Μαγκασιανός (80’ Μουστάκας), Γεωργιάδης (81’ Μαϊτιανός), Τζίκας.

Α.Ε. 2002-Ελευθεριακός 2-0

Σκόρερ: (50’ Βερντόβα, 65’ Κιόσια)

Νίκη για τους γηπεδούχους απέναντι στον Ελευθεριακό, με την ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου να παίρνει το τρίποντο με 2-0. Οι γηπεδούχοι καθάρισαν ουσιαστικά στο 2ο μέρος, με τον Βερντόβα να κάνει το 1-0 μετά από κάθετη μπαλιά του Παρίση στο 50’. Τη νίκη για τους γηπεδούχους σφράγισε στο 65’ ο Κιόσια, με σουτ.

Α.Ε 2002(Καραμίχαλος): Μητράκος, Βούλγαρης, Σφέτσιος, Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Παρίσης, Κιόσια, Κόδρα (70’ Κόρμπας), Κατσαρός (85’ Κουνατίδης), Γαλάνης (46’ Βερντόβα).

Ιάσων – Τοξότης 3-1

Σκόρερ: (25’ ,88’ Ζακάι, 60’ Καλογριάς, 82’ Τσένα)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 25’, με τον Ζακάι να κάνει το 1-0 με σουτ και στην επανάληψη οι ομάδα του Ιάσωνα αύξησε τον αριθμό των τερμάτων σε δυο, όταν στο 60’ και μετά από την πάσα του Τσίγκα στον Καλογριά, εκείνος πλάσαρε για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 82’, με τον Τσένα, αλλά ο Ζακάι πέτυχε το τελικό 3-1 στο 88’ και αφού εκμεταλλεύτηκε μπαλιά – πάσα του Ρακή.

ΙΑΣΩΝ (Σ. Μακρής): Κωνσταντίνου, Σπύρος, Ρακής, Γούσας, Κοτσαλής, Τσίγκας, Κάβουρας, Ζάχος (70’ Βαρελόπουλος), Ζακάι, Σιόβας (46’ Θεοδωρόπουλος), Καλογριάς (80’ Γεωργούλας).

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Κοντογιάννης, Λένα, Κυλαδίτης (80’ Τσιμπρίδης), Βέτσικας Α., (75’ Μάρκος), Στρούγγης, Τσιατσιάνης, Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς, Πελεκούδας (65’ Παρασχούδης), Παλαδάκης.

Μακρινίτσα – Πηλέας 1-0

Σκόρερ: (13’ Ντελάκος)

Μετά από τέσσερις σερί νίκες ο Πηλέας ηττήθηκε από την αήττητη Μακρινίτσα με 1-0 στο γήπεδο της Πορταριάς στο ντέρμπι του α’ ομίλου της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Ντελάκο να κερδίζει με ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος του πέναλτι τον εξερχόμενο Φηύγα και έτσι μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, όπου παραμένει ο Πηλέας, ωστόσο έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: (Κολημήτρας) Πρωτούλης-Βαρούτας, Φράγκος, Κωνσταντινίδης, Σαρακατσάνος, Καλόγηρος, Παρίσης, Μεταξάς (53’ Κανάβας), Γουλιώτης (72’ Γάκιας), Ντελάκος, Πολύζος.

ΠΗΛΕΑΣ: (Σιαμέτης) Φηύγας, Βαΐτσης, Βαρσαμάς, Αλβανόπουλος (71’ Κουτσογιάννης), Αντζούρης (46’ Αγγέλης), Τσουκάλης, Θάνος, Χιούσι, Μπαρμπαγεωργόπουλος (64’ Έλβις), Μπραχιμάι, Δημόπουλος.

Β’ Ομιλος

Μαγνησιακός – Αγία Αννα 4-0

Σκόρερ: (25’, 64’ Γκέρτσος, 45’+1’ Μπάλλας, 67’ Θεοδωρόπουλος)

Σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο, ο Μαγνησιακός επικράτησε με 4-0 της Αγίας Αννας, με τον Γκέρτσο να ανοίγει το σκορ στο 25’ με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπάλλας ανενόχλητος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και στην επανάληψη ο Γκέρτσος πέτυχε το ομορφότερο τέρμα του αγώνα, όταν μπήκε από τα δεξιά και φέρνοντας την μπάλα στο αριστερό σούταρε στο απέναντι γάμα για το 3-0 στο 63’. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Θεοδωρόπουλος με πλασέ τρία λεπτά αργότερα. Για την Αγία Αννα δοκάρι είχε ο Κωτούλας στο 62’.

Ωστόσο, η στιγμή που θα μείνει αξέχαστη είναι όταν στο 80’ ο Τσιάνος δέχθηκε ένα χτύπημα και αποχώρησε χωρίς να γίνει αλλαγή, μιας και αυτές είχαν ολοκληρωθεί, με το Μαγνησιακό να συνεχίζει με δέκα, όπως και η Αγία Αννα.

Συγκεκριμένα σε ένδειξη fair play ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Αθανασιάδης, ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή Νιαώτη να αποχωρήσει και έτσι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: (Πανόπουλος) Βίτσος, Κρανιάς, Βασιλείου (66’ λ.τρ. Γκάγκας), Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Οικονόμου, Μπάλλας (73’ Αλυράι), Τσιάνος, Θεοδωρόπουλος, Τσένα (59’ Καρακίτσιος), Γκέρτσο.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: (Αθανασιάδης) Βλαχόπουλος, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Ταμπακόπουλος, Αλεξανδρίδης, Σκοπός (31’ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Τσουρέλης (75’ Ρομάριο), Φιλατζικιώτης, Αντωνίου, Ζάγκας (60’ Κωτούλας), Νιαώτης.

Αχιλλέας – ΝΑ Νίκης 1-0

Σκόρερ: (4’ Χορταριάς)

Ο Αχιλλέας επικράτησε των Ν.Α Νίκης με 1-0 στο γήπεδο του Αχιλλείου, όπου η ομάδα του Νίκου Κουτμάνη προηγήθηκε από νωρίς και μάλιστα στο 4’. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα σουτ του Τσεκούρα και λάθος της άμυνας, η μπάλα κατέληξε στον Χορταριά και εκείνος με πλασέ έγραψε το τελικό 1-0. Οι δύο ομάδες έμειναν με εννιά παίχτες μετά από αψιμαχία, με αποτέλεσμα να αποβληθούν συνολικά τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων αυτών οι Σφονδυλιάς και Κουτσαρνάκης για τους φιλοξενούμενους και Γ. Παναγιώτου, Ζαφειρίου των γηπεδούχων.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Κουτμάνης): Σχούλης, Παναγιώτου Ι., Ντένις, Τσουκάρας, Κορέτας, Τσεκούρας, Χορταριάς (90’ Τσοκαράς), Ζαφειρίου, Λούζη (60’ Λάμπος), Παναγιώτου Γ., Σπανός (95’ Μόσχος).

Ν.Α ΝΙΚΗΣ (Οικονόμου): Τασιάς, Δόσας, Τσαπερός (65’ Βλάχος), Αποστολίδης, Σφονδυλιάς, Οσάφι, Ξηροκώστας (75’ Κουτσαρνάκης), Κουτσούκης (75’ Κουκουτής), Φουρκιώτης, Χαλκίδης, Νάνο.

Αγχίαλος-Μυρμιδόνες 0-0

Σκόρερ: (-)

Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι της Αγχιάλου με τους Μυρμιδόνες, με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν. Σε μία από τις σημαντικότερες ευκαιρίες της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 35’ με τον Τσάμη να περνάει τον τερματοφύλακα, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Ρομανός, Πιτσάβας (50’ Λάζογλου), Αποστολόπουλος, Σίμος, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Τσάμης, Τσακόγιας, Μαγγιώρος, Βέτσικας (70’ Αρμέν), Σγατζής (60’ Καπέσιος).

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ (Κατσαμπέκης): Γώγος, Σιάτσος, Κοντοβάς, Κουφάκης, Βέργας (80’ Στέκας), Μπούρχας Δ., Μπούρχας Π., Μάντζαρης Ε. (Μάντζαρης Ν.), Χαλάτσης, Νικηφοράκης (65’ Ζάρας), Πιπίνης.

Δήμητρα – Αγροτικός 4-1

Σκόρερ: (14’ Γκάμπας, 28’, 40’ Ποζιόπουλος, 89’ Δήμας – 44’ Γκαμάλιας,)

Καταιγιστική ήταν η Δήμητρα απέναντι στον Αγροτικό Αϊδινίου με τους γηπεδούχους να επιβάλλονται με σκορ 4-1.Το σκορ άνοιξε ο Γκάμπας στο 14’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε δύο αντίπαλους αμυντικούς σούταρε για το 1-0. Το 2-0 ήρθε με τον Μπαράκου να κάνει τη σέντρα, η οποία κατέληξε στον Ποζιόπουλο και εκείνος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο ίδιος παίχτης πέτυχε και το 3-0 με εξαιρετικό τακουνάκι μετά από σέντρα του Μπαράκου στο 40’, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 44’ με απίστευτη ατομική ενέργεια του Γκαμάλια, που πέρασε όλη την άμυνα, αλλά και τον τερματοφύλακα, για να πλασάρει σε κενή εστία για το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο 15χρονος Δήμας στο ντεμπούτο του με προβολή από κοντά στο 89’.

ΔΗΜΗΤΡΑ: (Σιαμέτης) Σαββίδης, Αράπης, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Βούλγαρης (56’ Κόκκαλης), Ποζιόπουλος, Γκαρνίδης, Κακλιάς, Χαντζέλας (74’ Δήμας), Γκάμπας (60’ Ντίνας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ (Κοντογιάννης): Γκόγκος, Νάτζιος, Κωτούλας (74’ Κουτρούλης), Γιάννης, Ζώγας (36’ Λέφας), Κοντογιάννης, Γκαγιάννης, Θ.Βαλκανιωτης, Ματρακίδης (65’ Βουλγαρόπουλος), Κερατίδης, Γκαμάλιας.

Αθλος – Ηρακλής Α.Θ. 3-0

Σκόρερ: (46’ Τσεκρέζης, 70’, 90’ Δήμας)

Νίκη για τον Αθλο απέναντι στον Ηρακλή Α.Θ με την ομάδα του Μ. Ζέρβα να πετυχαίνει όλα τα γκολ στο 2ο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσεκρέζη να κάνει το 1-0, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 46’. Το 2-0 ήρθε στο 70’ με νέο σουτ εκτός περιοχής από τον Δήμα, ο οποίος πέτυχε και το 3-0 με ίδιο τρόπο στο 90’.

ΑΘΛΟΣ: (Ζέρβας)Μπούντης, Γιαννακός (70’ Τσουκαράς), Ψινός, Δήμας, Μπιρμπίλης, Κοντοβάς, Κούριας, Τσεκρέζης, Χρυσοστομίδης (86’ Καδρέτζος), Νικογιάννης, Κομπούρας (46’ Μπουκώρος).

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ: (Κωτούλας)Ραμανδάνης, Μουζουράκης, Ράπτης (46’ Κραβαρίτης), Δ. Μπισμπιγιάννης, Βαλλωμένος, Γάκας, Αργυρίου (46’ Κωστούλας), Νικηφοράκης, Κ. Μαλλιαρός, Δαγκούλης, Δ. Μαλλιαρός (75’ Ν Μπισμπιγιάννης).

Μικροθήβες – Αργοναύτες 3-0 α.α.

Βαθμολογία

Β’ Κατηγορία – Α’ Ομιλος

1. Πηλέας 12

2. Μακρινίτσα 10

3. Ιάσων Α.Μ. 10

4. Α.Ε. 2002 9

5. Πανιώνιος 8

6. Λεχώνια/Ν 7

7. Δάφνη 6

8. Ελευθεριακός 6

9. Εθνικός 6

10. Ανθιμος Γαζής 6

11. Κένταυρος Ν.Π. 3

12. Τοξότης 1

Β’ Κατηγορία – Β’ Ομιλος

1. Δήμητρα 15

2. Μαγνησιακός 13

3. Αχιλλέας 10

4. Μικροθήβες 11

5. Ν.Α. Νίκης 7

6. Αγία Άννα 7

7. Αγχίαλος 6

8. Μυρμιδόνες 5

9. Ηρακλής Α.Θ. 3

10. Αθλος 3

11. Αγροτικός 0

12. Αργοναύτες -6

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου