ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

αλλαγή-σελίδας-στο-δήμο-ρήγα-φεραίου-142465

Ορκίζεται σήμερα νέος δήμαρχος ο Δημήτρης Νασίκας

Αλλαγή σκυτάλης σήμερα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου. Ο Δημήτρης Νασίκας αναλαμβάνει τα «ηνία» του Δήμου για την επόμενη 5ετία. Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Βελεστίνου ενώ από αύριο Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά και επίσημα η θητεία της νέας δημοτικής αρχής.

Στο νέο δημοτικό συμβούλιο συμμετέχουν από την ομάδα πλειοψηφίας οι Ιωάν. Παπαϊωάννου, Ευάγ. Παρσάς, Τριαντ. Γκογκινούδης, Ιωάν. Κορώνας, Στ. Χατζής, Ευάγ. Γιαννακός, Ιωάν.Σκρίμπας, Ευθύμιος Κουραβέλας, Τριαντ. Παπαϊωάννου, Χρ,. Παπαρούνας, Αθαν. Βλάχος, Βασιλική Χατζοπούλου – Παπανικολάου, Απ. Ρομφαίας. Αγγελική Τσεκουροπούλου – Τσουμπέκου, Νικ. Πρίτζος, και Δημ. Παλληκάρης. Από το Συνδυασμό «Ενωτυική Κίνηση Δημοτών Φερές – Κάρλα – Κεραμίδι» οι Χαρ. Πάσχος οι Μαργ. Μπατζιάλης, Παν. Κουντούρης, Κων. Πανομμάτης, Αρετή Πρίντζου – Βισβίκη, Μιχ, Κουσκουρίδας. Σπ. Γάτος, Λ. Κορώνας, Αθαν. Πρασσάς και Γιάννης Μπατζιάκας και από τη «Λαϊκή Συσπείρωση Ρ. Φεραίου» ο Απ. Παπαϊωάννου. Μαζί με το δημοτικό συμβούλιο θα ορκιστούν φυσικά και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων ανά δημοτική ενότητα.

Ο Δημ. Νασίκας με αφορμή την ορκωμοσία του αναμένεται να απευθύνει το πρώτο κάλεσμα στους πολίτες και να παρουσιάσει τους πρώτους στόχους της νέας δημοτικής αρχής.

Ο νέος δήμαρχος αναμένεται να διατρανώσει την αποφασιστικότητα της δημοτικής αρχής να δημιουργήσει νέες προοπτικές, νέους δρόμους, να απεγκλωβιστεί από νοοτροπίες τους παρελθόντος, δημιουργώντας προϋποθέσεις για έναν Δήμο αρωγό και συμπαραστάτη και με διακριτό κοινωνικό πρόσωπο.

«Είμαστε έτοιμοι, και προπαντός έχουμε σχέδιο, για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις αυτά που μας αναλογούν. Μόνο μέσα από μια συγκεκριμένη αναπτυξιακή στρατηγική, με στοχευμένες δράσεις θα αναβαθμιστεί η περιοχή μας ουσιαστικά και θα δώσει ταυτόχρονα διέξοδο και δουλειά στα νέα παιδιά που βυθίζονται στην ανεργία» αναμένεται να επισημάνει ο κ. Νασίκας.

Παράλληλα θα αναφερθεί στην ιεράρχηση των αναγκών και στον προγραμματισμό που θα είναι οι μοχλοί για την ισόρροπη και ομοιογενή ανάπτυξη, για την ορθή αξιοποίηση αλλά και τη βελτίωση εκείνων των υποδομών, που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή και θα επιτρέψουν την ανάληψη νέων δράσεων του Δήμου στο σύνολό του» σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν με τους θεσμικούς επαγγελματικούς φορείς της περιοχής για την τόνωση του «επιχειρείν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου