ΤΟΠΙΚΑ

Ο Κυριάκος με τα μάτια των γαλάζιων στελεχών

ο-κυριάκος-με-τα-μάτια-των-γαλάζιων-στε-607483

Η ιδιωτική επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και στην Πορταριά για δύο 24ωρα, δημιούργησε συνωστισμό τοπικών γαλάζιων στελεχών στο βουνό των Κενταύρων.

Κάποιοι μετατράπηκαν σε δεινούς σκιέρ και κάποιοι άλλοι πήραν το ρίσκο να περπατήσουν στα παγωμένα χιόνια με τα μοκασίνια και τις γόβες.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ μπορεί να δεινοπάθησε από τις πόζες και τις selfie αλλά τελικά ικανοποίησε όλα τα στελέχη για μία φωτογραφία μαζί τους.

Η διάθεση των στελεχών να παρουσιάσουν τη συνάντηση με τον Πρόεδρο ως μοναδική και αποκλειστική, αλλά και οι αναρτήσεις φωτογραφιών με «κομμένα κεφάλια» και οι διαρροές για αποκλειστικές συνομιλίες και συναντήσεις, φανέρωσαν ωστόσο την αγωνία αρκετών για το πολιτικό τους μέλλον και τον γενικότερο ρόλο τους.

Ταλαιπώρησαν αρκετά τον Πρόεδρο, αλλά κάποιοι από αυτούς ικανοποίησαν την πολιτική τους φιλαρέσκεια και τον εγωκεντρισμό τους. Οι οικογενειακές φωτογραφίες μετατράπηκαν σε προσωπικές, μία ομαδική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην οποία όπως φαίνεται συμμετείχαν αρκετά στελέχη, άλλες φορές παρουσιάστηκε ως προσωπική συνάντηση ανταλλαγής απόψεων.

Αναρτήσεις έγιναν εκατοντάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο σημερινό ρεπορτάζ. Επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις αναρτήσεις μόνο των κορυφαίων στελεχών -χωρίς δικά μας σχόλια- παρά μόνο με τις επισημάνσεις που οι ίδιοι έκαναν κάτω από τις σχετικές φωτογραφίες

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΡ. ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ ανήρτησε τη φωτογραφία από τη συνάντηση που έγινε στην Πορταριά και στην οποία συμμετείχαν πολλά στελέχη.

Στην ανάρτηση που έκανε επισήμανε : «Σήμερα στην Πορταριά, είχαμε με τον Πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, μια άκρως ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Ήταν μια συζήτηση διαφωτιστική και χρήσιμη για όλους μας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφυγε από το Πήλιο με τις καλύτερες εντυπώσεις».

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ

Η πρώην βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μακρή επέλεξε να ανεβάσει φωτογραφία με την ίδια και τον κ. Κ. Μητσοτάκη υπογραμμίζοντας «Με τον πρόεδρο!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

O περιφερειακός σύμβουλος Γ. Κατσογιάννης δεν ανέβασε φωτογραφία στο FACEBOOK, αρκέστηκε στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν δύο τοπικές εφημερίδες, σε πόζες που κάνει σκι μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο χιονοδρομικό κέντρο.

ΣΑΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ

Ο κ. Σάκης Κοκκίνης, ανήρτησε στο FB φωτογραφία επίσης στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τον πρόεδρο της Ν.Δ με σχετική ανακοίνωση που τιτλοφορείται «Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Σάκης Κοκκίνης» στην οποία τονίζεται ότι: «Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο πολιτευτής και δικηγόρος Σάκης Κοκκίνης. Οι δυο άνδρες βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας. Οι δυο τους γνωρίζονται από τότε που ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Ν. Αγχίαλο, ενώ ως καλός σκιέρ ο κ. Μητσοτάκης έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Πήλιο και τα Χάνια.

Ο κ. Κοκκίνης ως έμπειρος δικηγόρος στα φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα, συμβούλευσε τον κ. Μητσοτάκη να προσέξει ιδιαίτερα το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ και την φορολόγηση των επαγγελματιών που είναι δυσβάσταχτη, αλλά και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές. Παράλληλα αναφέρθηκε στο κομμάτι της νεολαίας που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα».

ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η κ. Έλενα Αντωνοπούλου, στο δικό της FB ανέβασε μία «οικογενειακή» φωτογραφία όλων των στελεχών με τον πρόεδρο της Ν.Δ και την εξής αναφορά «Για να χορτάσει το μάτι σας ….. ” οικογενειακή φωτό ” με τον πρόεδρο στην Πορταριά…».

ΝΟΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

«Με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνάντηση στη Πορταριά όπου δήλωσε ότι η Μαγνησία “είναι ευλογημένος τόπος” η επισήμανση στο FB από τον κ. Δημ. Νταόπουλο πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τον κ. Π. Μπατζιάκα από τον πολιτικό σχεδιασμό.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου