ΤΟΠΙΚΑ

Στο Χιονοδρομικό Πηλίου για σκι ο πρόεδρος της Ν.Δ.

στο-χιονοδρομικό-πηλίου-για-σκι-ο-πρόε-610041

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, που είναι το μοναδικό ανοιχτό και με χιόνι σε όλη τη χώρα, βρέθηκε χθες το πρωί για λίγες ώρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο ολιγοήμερης ξεκούρασης βρίσκεται στο Πήλιο μαζί με την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταλύσει σε αρχοντικό στην Πορταριά, όπου θα παραμείνει έως και σήμερα.

Χθες, βρέθηκε στο Χιονοδρομικό στις Αγριόλευκες μαζί με μέλη της οικογένειάς του ενώ συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο Μαγνησίας Γ. Καλτσογιάννη που είναι και πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου και ασχολείται με τις χιονοδρομίες. Υπάλληλοι του χιονοδρομικού ανέφεραν ότι περίμενε στην ουρά στα λιφτ να έρθει η σειρά του και απόλαυσε καταβάσεις στις χιονοστρωμένες πίστες του Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ προτού αναχωρήσει για την Αθήνα θα κάνει στάση στο Βόλο όπου έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο και στελέχη του κόμματος για καφέ.

Εκατοντάδες επισκέπτες

Και χθες, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου στα Χάνια επισκέφθηκαν εκατοντάδες φίλοι του χιονιού και των χειμερινών σπορ, προκειμένου να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα σε ιδανικές συνθήκες.

Σε λειτουργία ήταν το σύνολο των έξι πιστών: Πυλώνες, Πανόραμα, Θέτις, Ιάσων, Αρχαρίων και Φαλκονέρα, με το ύψος του χιονιού να κυμαίνεται από 60 έως 70 εκατοστά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κενταύρων Όρος Α.Ε. Γρηγόρη Ιγγλέση, η ποιότητα του χιονιού είναι άριστη και ο καιρός ιδανικός για χιονοδρομία. Χθες επικρατούσε ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 2ο C ενώ δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι.

Σε λειτουργία ήταν επίσης το σύνολο των πέντε αναβατήρων (Πήλιο 1- Πήλιο 5), καθώς και τα τρία πάρκινγκ.

Το χιονοδρομικό θα παραμείνει ανοιχτό και σήμερα από τις 9 τα πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Οι συνθήκες αναμένονται και σήμερα ιδανικές για χιονοδρομία. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα επικρατήσει κυρίως ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4ο C.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου