ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχει κίνητρο με ζητούμενο τη νίκη

υπάρχει-κίνητρο-με-ζητούμενο-τη-νίκη-513830

Με κίνητρο την ελπίδα και την επιστροφή στις επιτυχίες, ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει μόνο νίκη την Κυριακή (4μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης, για να διατηρήσει τις ελπίδες του, και στη συνέχεια να έχει νίκες σε όλα τα ματς που απομένουν, για να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε στις πολλές «χαμένες ευκαιρίες» μέσα σε 4 μήνες!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Κίνητρο για τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσει και ντέρμπι που του στοίχισαν την πρωτιά …ενώ οι ποδοσφαιριστές έχουν ως κίνητρο να αποδείξουν την αξία και την ποιότητα στο γήπεδο… Επίσης κίνητρο για την Κυριακή, εκτός του ότι η νίκη θεωρείται «κλειδί» για να υπάρξει συνέχεια στην ελπίδα, είναι η πίστη ότι θα επιτευχθεί επί του Καραϊσκάκη, που είναι αήττητος το 2017 και τελευταία φορά έχασε πάλι στο Βόλο (στις 18/12/16) από τη Νίκη, ενώ από τότε έχει 10 συνεχόμενες νίκες κερδίζοντας ως γηπεδούχος τον Εθνικό Φιλιππιάδας (2-1), την Ιστιαία (1-0), τον Ρήγα (3-0), την Πύδνα (2-0) και τον Πιερικό (5-0), ενώ «πέρασε» νικητής από τη Νεοκαισάρεια (1-2), Ηγουμενίτσα (0-1), Κέρκυρα (1-2), Λευκάδα (0-2) και Αμβρακία(0-2).

Ο Ολυμπιακός, που έχει χάσει την πρωτιά από τις 23 Νοεμβρίου μετά την ισοπαλία (1-1) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα (και από εκείνο το χρονικό σημείο, εφόσον ήρθαν και οι ισοπαλίες με τον Διαγόρα στο Πανθεσσαλικό και με τη Νίκη στη Νέα Ιωνία, οι ερυθρόλευκοι δεν ξαναβρέθηκαν στην πρώτη θέση…), ακόμη και στο διάστημα που ο Καραϊσκάκης έκανε το 10 στα 10 μπορούσε να ξεφύγει, αλλά έχασε πολύτιμους βαθμούς από Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας στο Βόλο, ενώ δεν κέρδισε σε Λευκάδα και Ελευθεροχώρι.

Μέσα στον Απρίλιο, ο Ολυμπιακός έχει ν’ αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και τη Νίκη, και εκτός με τον Διαγόρα Σεβαστής, μια τριάδα αγώνων που στον α΄ γύρο στοίχισε την πρωτιά, και θέλει τρεις νίκες για να ελπίζει σε άλλες 4… ενώ συνάμα ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας θα πρέπει να χάσει πέντε βαθμούς.

Η πίστη για την ανατροπή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στους παίκτες, τον νέο προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου που έχει περάσει το μήνυμα …ότι κανείς δεν τα παρατά, αλλά και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που μάλιστα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ παράλληλα ενημερώνει και για τα εισιτήρια του αγώνα.

Στην ανακοίνωση της Δ.Ε του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων αναφέρεται: Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Α.Ε. Καραϊσκάκης σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι .Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών δεν είναι ικανά για να κάμψουν τη θέληση και το πείσμα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της ανόδου. Ο δρόμος είναι ένας για την άνοδο, και σ’ αυτό τον δρόμο η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Αυτή την Κυριακή είμαστε πάλι δίπλα στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό Βόλου. Με τη φωνή και το χειροκρότημα ας στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στους παίκτες μας κι ας μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη..

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι: 5 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια των ανέργων θα τα προμηθεύονται οι φίλαθλοι μόνο από τα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας τους ή το ηλεκτρονικό αποδεικτικό του ΟΑΕΔ, αλλά και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να λάβουν το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ, θα μπορούν να προσέρχονται σήμερα Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, και το Σάββατο 1 Απριλίου από 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου