ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η υπέρβαση προϋποθέτει νίκη

η-υπέρβαση-προϋποθέτει-νίκη-513873

Η υπέρβαση είναι πλέον στόχος για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς καλείται στις 7 αγωνιστικές που απομένουν να πετύχει ό,τι δεν κατάφερε 4 μήνες: να κερδίσει ντέρμπι που του στοίχισαν την πρωτιά … και τους ποδοσφαιριστές να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο, ώστε να αποδείξουν την αξία και την ποιότητα στο γήπεδο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η αρχή της υπερβάσης αναμένεται να γίνει την Κυριακή στο ματς με τον Καραϊσκάκη που θεωρείται «κλειδί» για να υπάρξει συνέχεια στην ελπίδα, αφού πρέπει να επιτευχτεί η νίκη μετά τα δυο άτυχα αποτελέσματα που έφεραν τον Ολυμπιακό στη 2η θέση, απέναντι σε μια ομάδα και που είναι αήττητη το 2017, η οποία έχασε τελευταία φορά πάλι στο Βόλο (στις 18/12/16) από τη Νίκη, ενώ από τότε έχει 10 συνεχόμενες νίκες!

Η υπέρβαση για τον Ολυμπιακό σημαίνει 7 νίκες, που όμως από μόνες τους δεν αρκούν για την άνοδο, αφού ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας θα πρέπει να χάσει πέντε βαθμούς, με τους ερυθρόλευκους πάντως να κοιτούν το κάθε ματς χωριστά, και το κυριακάτικο ως καθοριστικό για την ανανέωση των ελπίδων, ενώ η ομάδα θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες ακόμη και της… «ελπίδας του δευτέρου!».

Στον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας από την αρχή της χρονιάς ως στόχο την πρώτη θέση, πλέον η θέση που χάθηκε εδώ και 4 μήνες …δεν τον πειράζει τώρα να την κατακτήσει έστω και στο φινάλε…

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή, ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, και τότε ήταν πριν τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, νικώντας όμως τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στο Βόλο. Μάλιστα, παρότι πριν είχε χάσει από τον Απόλλωνα στη Λάρισα, ήταν ισόβαθμος στην κορυφή με τον Διαγόρα Σεβαστής με 21 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας ήταν τότε τρίτος με 18, αφού είχε ήδη υποστεί τις μοναδικές του ήττες στο πρωτάθλημα από Πύδνα Κίτρους με 1-2 και από τον Ρήγα Φεραίο με 4-3.

Η πρωτιά για τον Ολυμπιακό χάθηκε από τις 23 Νοεμβρίου μετά την ισοπαλία (1-1) με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα, και από εκείνο το χρονικό σημείο, εφόσον ήρθαν και οι ισοπαλίες με τον Διαγόρα στο Πανθεσσαλικό και με τη Νίκη στη Νέα Ιωνία, οι ερυθρόλευκοι δεν ξαναβρέθηκαν στην πρώτη θέση…

Η πίστη για την υπέρβαση και την ανατροπή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στους παίκτες, τον νέο προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου που έχει περάσει το μήνυμα …ότι κανείς δεν τα παρατά, αλλά και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που μάλιστα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας στο παιχνίδι της Κυριακής με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ παράλληλα ενημερώνει και για τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε του Ολυμπιακού: «Αυτή την Κυριακή 2 Απριλίου στις 16:00, ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Α.Ε. Καραϊσκάκης σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον αγώνα, που έχει ξεκινήσει η ομάδα μας από το καλοκαίρι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών δεν είναι ικανά για να κάμψουν τη θέληση και το πείσμα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι έτοιμος να παλέψει μέχρι το τέλος για τον στόχο της ανόδου. Ο δρόμος είναι ένας για την άνοδο, και σ’ αυτό το δρόμο η ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της όλο το φίλαθλο κόσμο.

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή την προσπάθεια. Αυτή την Κυριακή είμαστε πάλι δίπλα στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό Βόλου. Με τη φωνή και το χειροκρότημα ας στείλουμε τη θετική μας ενέργεια στους παίκτες μας κι ας μετουσιωθούμε στον 12ο παίκτη. Αυτή την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα). Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30. Οι φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του πάρκινγκ του Σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Διευκρίνηση για τα εισιτήρια των ανέργων

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια των ανέργων θα τα προμηθεύονται οι φίλαθλοι μόνο από τα γραφεία της ομάδας, που βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν την κάρτα ανεργίας τους ή το ηλεκτρονικό αποδεικτικό του ΟΑΕΔ, αλλά και την αστυνομική τους ταυτότητα. Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να λάβουν το μειωμένο εισιτήριο των 5 ευρώ, θα μπορούν να προσέρχονται σήμερα Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι και το Σάββατο 1 Απριλίου από 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Να σημειωθεί τέλος, πως ο αριθμός των εισιτηρίων για ανέργους είναι περιορισμένος.

Αγωνιστικά για την Κυριακή, και για την αναμέτρηση με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου περιμένει να δει την κατάσταση του Χρήστου Χολέβα, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από μία διάταση στον δικέφαλο, με τον νεαρό Βολιώτη αμυντικό να είναι αμφίβολος, καθώς έχει χάσει και προπονήσεις της περασμένης πιο χαλαρής βδομάδας,

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Παπαβασιλείου, έχει πάρει εικόνα από τον κυριακάτικο αντίπαλο (που μάλιστα πέρσι ήταν για 8 ματς αήττητος στον πάγκο του) αφού τον είδε την περασμένη Κυριακή στα Γρεβενά, έστω και με αρκετές αλλαγές στον αγώνα με την Καλαμαριά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής

Εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 έχει προγραμματίσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων της ομάδας. Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 θα γίνει επίσκεψη στο Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιραστεί ρουχισμός και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου