ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Κυριακή η Πύδνα …το Μάιο η άνοδος!

την-κυριακή-η-πύδνα-το-μάιο-η-άνοδος-572236

Ο Ολυμπιακός Βόλου, στο δρόμο για την πρωτιά πάει βήμα-βήμα, και στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς της 19ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο Κυριακάτικο ματς με την Πύδνα Κίτρους στο Πανθεσσαλικό, στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός Βόλου, που θέλει νίκες και καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα …και την διοίκηση να δηλώνει ότι δεν θα την αφήσει «απροστάτευτη», ώστε τον Μάιο όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Μετά την ατυχία -και την αδικία- την περασμένη Κυριακή στη Λευκάδα, όπου χάθηκε μια ευκαιρία να περάσει η βολιώτικη ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πλέον την Κυριακή μόνο ζητούμενο είναι η νίκη, και στη συνέχεια βήμα-βήμα θα έχει τις ευκαιρίες να βρεθεί μπροστά, και στο τέλος να πανηγυρίσει την τελική πρωτιά…

Στο δρόμο για την άνοδο αυτή την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, o Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, και σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής αναφέρονται τα εξής: «Ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάζεται τη στήριξη όλων στο δρόμο του για την άνοδο στη Football league. Έλατε να κατακλύσουμε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να δώσουμε βροντερό παρών. Την Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό, δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου!».

Επίσης η Δ.Ε στην ανακοίνωση αναφέρει ότι « Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Πύδνα Κίτρους είναι οι εξής: Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5 ευρώ. Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5 ευρώ, Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 13:30. Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Την Κυριακή, από τον Ολυμπιακό απαιτείται προσοχή, σοβαρότητα και διαρκής προσπάθεια απέναντι σε μια καλή ομάδα κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας Κώστα Φλίγκου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Παρά το γεγονός ότι ο Φλίγκος έχει σημειώσει περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας (17 από τα 30), ο Ολυμπιακός φαίνεται να διαθέτει αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση κυρίως με τις προσθήκες του Δημήτρη Σουάνη και του Λόρι Κερι, ενώ και ο Αλέξανδρος Αναστασίου έχει δείξει ότι πλέον αποτελεί μονάδα για την ομάδα.

Η μάχη για την πρωτιά πάντως, όπως όλοι εκτιμούν, θα κριθεί παιχνίδι με παιχνίδι, και στην 19η αγωνιστική (12/2) για τις ομάδες κορυφής υπάρχουν ματς έδρας με ομάδες της Πιερίας άλλα με διαφορετικούς στόχους …με τον Ολυμπιακό Β. να υποδέχεται την Πύδνα Κίτρους, και τον Απόλλωνα Λάρισας να περιμένει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που δίνει μάχη για την παραμονή.

Κι ενώ στην 22η αγωνιστική (12/3) στο Πανθεσσαλικό θα γίνει το λεγόμενο ντέρμπι πρωτιάς Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Λάρισας, αυτό δεν σημαίνει ότι από το αποτέλεσμα θα κριθεί και η τελική πρωτιά, όπως παραδέχτηκε χθες μιλώντας στον Spor fm ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος: «Οι ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο είναι σίγουρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Απόλλων Λάρισας, άλλα και η Πύδνα και η Νίκη, εφόσον κάνει το απόλυτο. Δεν θα κριθεί η άνοδος στο μεταξύ μας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και σε άλλα ματς, καθώς πολλές ομάδες δίνουν τη μάχη τους μέσα στο γήπεδο» τόνισε και αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα: «Το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα είναι δύσκολο, όπως όλα τα ματς, άλλωστε και καλώ όλους τους φιλάθλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα φόντα να ανέβει κατηγορία, ως διοίκηση κάναμε τις κινήσεις μας και η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουμε κανένα παράπονο, ούτε από τους οργανωμένους φιλάθλους» είπε και άφησε να εννοηθεί πως στο φινάλε στις 21 του Μάη, ο Ολυμπιακός αυτό που θέλει είναι να πανηγυρίσει την άνοδο!

Επίσης, ο Ε. Τσιμπανάκος, με αφορμή την «αντιπαράθεση» με τον Απόλλωνα Λάρισας και κάποιες κακές για τους ερυθρόλευκους διαιτησίες, ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ν’ αφήσουμε απροστάτευτο τον Ολυμπιακό», ενώ ήδη από την Κυριακή και ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, επισήμανε ότι πρέπει ως διοίκηση να πάρουν μέτρα για τη διαιτησία …

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, στις δηλώσεις του χθες ανέφερε ότι αυτό που πήγε να κάνει ο Απόλλων Λάρισας (ένσταση) ήταν άνανδρο και κάποιοι έδειξαν πόσο μικροί διοικητικοί παράγοντες είναι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πήραν τον προσωπικό μου δικηγόρο και δικηγόρο του Ολυμπιακού Βόλου για να κάνουν ένσταση για το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών. Η απάντηση του δικηγόρου ήταν «εγώ είμαι δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου» ενώ ξεκαθάρισε και το τι εννοούσε στη Δευτεριάτικη δήλωσή του λέγοντας πως περιμένει την τοποθέτηση της ΕΠΣΘ: «Από την πλευρά της καλά κάνει η ΕΠΣ Λάρισας και βοηθά ένα σωματείο της Ένωσής της. Εμείς ζητούμε από την ΕΠΣΘ να μας προστατεύει όσο μπορεί. Για παράδειγμα, στο θέμα της διαιτησίας να κάνει κάποιες ενέργειες, προκειμένου να έχουμε διαιτησία 50-50 σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δεν θέλουμε κάτι παραπάνω. Δεν έχω παράπονο από κανέναν, όμως περιμένω την τοποθέτηση της ΕΠΣΘ».

Ο Μπλούνας διαιτητής

Ο Γιάννης Μπλούνας από την Στυλίδα, ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής του Ολυμπιακού Βόλου με την Πύδνα Κίτρους, την Κυριακή 12/2 στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό.

Ο Μπλούνας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, αξιολογημένος διαιτητής Β’ Εθνικής πρόσφατα, ήταν ο ρέφερι του αγώνα Απόλλων Λάρισας-Νίκη (5-0),στον οποίο είχε οριστεί και την πρώτη φόρα που αναβλήθηκε λόγω χιονιά, και την Κυριακή θα έχει βοηθούς τους Βασίλειο Καλύβα και Γεώργιο Λιτοσελίτη, από την ίδια ένωση.

Γιορτή των Austrian Boys

Την ετήσια γιορτή τους πραγματοποιούν οι Austrian Boys και γι’ αυτό εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση-πρόκληση: «Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου στην ετήσια γιορτή του συνδέσμου των Austrian Boys, για την κοπή της πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 9.30 στη ταβέρνα με Ζωντανή Μουσική, «Η Βασούλα του Χρηστάρα».

Η κάρτα εισόδου περιλαμβάνει μενού φαγητού με άφθονο κρασί και κοστίζει 14 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά με αντίστοιχο παιδικό μενού κοστίζει 7 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6974145882 και 6983202717. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά!»

Εκδήλωση παλαιμάχων

Η «ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ» διοργανώνει εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13/02/2017 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΠΑΡΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου