ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με κόσμο στο πρώτο δυνατό τεστ

με-κόσμο-στο-πρώτο-δυνατό-τεστ-700485

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για το πρώτο του δυνατό τεστ ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου που ποντάροντας στις δικές του δυνάμεις και στην ποιότητά του θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Πιερία με την Πύδνα Κίτρους, απέναντι σε ένα σύλλογο που δεν διαθέτει ίδιο το ειδικό βάρος με την ερυθρόλευκη ομάδα, αλλά θεωρητικά έχει τους ίδιους στόχους.

Στην προσπάθεια της Βολιώτικης ομάδας για το 4 στα 4 σημαντική αναμένεται να είναι η συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού και σε αυτό το παιχνίδι με την Πύδνα, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση. Πέρα από τους οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή για το Κίτρος την Κυριακή 2/10, την ομάδα αναμένεται να ακολουθήσουν στην Πιερία και αρκετοί ακόμη Βολιώτες φίλαθλοι.

Οσον αφορά την εκδρομή που διοργανώνουν οι Austrian Boys, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: «Το ταξίδι της ομάδας μας σε γήπεδα και χωριά με ομάδες που παίζουν το παιχνίδι της ιστορίας τους όταν αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό Βόλου, συνεχίζεται. Εμείς πρέπει να ακολουθούμε παντού και να στηρίζουμε την ομάδα μας, δείχνοντας σε όλους ότι η κυριαρχία του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα επίπεδα δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Διοργανώνουμε λοιπόν εκδρομή την Κυριακή στην Πιερία για τον αγώνα με την Πύδνα Κίτρους με κόστος συμμετοχής 8 ευρώ. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 6 με 10 στο ΕΑΚ».

Εξάλλου από τον Ολυμπιακό υπήρξε ανακοίνωση σχετικά με την μετάβαση των φιλάθλων στην Πιερία όπου αναφέρονται τα εξής: «Εξαιτίας περιορισμένης χωρητικότητας του Δημοτικού Γηπέδου Πύδνας, για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16:00, ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 δικαιούται για τους φιλάθλους του συνολικά 200 μόνο θέσεις. Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, δεν επιθυμεί να ταλαιπωρηθεί ο φίλαθλος κόσμος, πραγματοποιώντας αυτό το ταξίδι και με κίνδυνο να μην εισέλθει στο γήπεδο. Κατόπιν τούτου ενημερώνουμε ότι υπολογίζοντας την εκδρομή των οργανωμένων φιλάθλων (δύο λεωφορεία – ενημερωτικά, στο δεύτερο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις), απομένουν 100 ακόμη θέσεις διαθέσιμες.

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που θα μεταβούν μεμονωμένα στην Πύδνα, πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή τηλεφωνικά, στα γραφεία του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας).

Τα γραφεία λειτουργούν σήμερα Παρασκευή από τις 10:00 έως και τις 14:00 και από τις 18:00 έως και τις 21:00 και δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται έως σήμερα Παρασκευή στις 21:00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421077151.

Η λίστα με τα ονόματα των φιλάθλων, που θα έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους, στον εκτός έδρας αγώνα με την Πύδνα, θα βρίσκεται στην είσοδο του Δημοτικού Γηπέδου Πύδνας, και εκεί θα καταβάλουν το κόστος του εισιτηρίου, που ανέρχεται στα 10€.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που σίγουρα είναι πολλοί και θα ήθελαν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας. Για όσους δεν μπορέσουν να παρακολουθήσουν αυτό τον αγώνα, λόγω μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Πύδνας, την επόμενη Κυριακή σας περιμένουμε όλους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον εντός έδρας αγώνα με την Αμβρακία Κωστακιών».

Από πλευράς Πύδνας πάντως έγινε γνωστό ότι είναι ευπρόσδεκτοι οι Βολιώτες φίλαθλοι, ενώ άπαντες στην ομάδα της Πιερίας θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα πιο βαριά ονόματα της κατηγορίας αλλά το παιχνίδι είναι έντεκα εναντίον έντεκα και τονίζουν ότι θα σεβαστούν τον αντίπαλο, αλλά δεν πρόκειται να τον φοβηθούν…

Κόντρα στην Πύδνα ο Ολυμπιακός ποντάρει και στις πολλές λύσεις αφού μάλλον θα στερηθεί και πάλι τους Ζώνα και Ντα Κόστα.

Χθες την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε και ο νεοαποκτηθείς 25χρονος αριστερός μπακ Βασίλης Ιωαννίδης, που έδειξε πιο έτοιμος απ’ ό,τι αναμένονταν αφού προπονούνταν τους τελευταίους δύο μήνες στην Αγγλία με την Ακριγκτον, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μάλιστα έστειλαν στην ΕΠΟ τα απαραίτητα δικαιολογητικά και περιμένουν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία την άμεση έκδοση του δελτίου του Βασίλη Ιωαννίδη.

Η χθεσινή προπόνηση είχε πάντως προληπτικά την απουσία, του Γκουστάβο Μπρίτος, αλλά εκτιμάται πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη συμμετοχή του από το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Ο Σημαιάκης διαιτητής

Ο Απόστολος Σημαιάκης, από την ΕΠΣ Χαλκιδικής θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης της Πύδνας Κίτρους με τον Ολυμπιακό Βόλου, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο του Κίτρους την προσεχή Κυριακή 2/10 στις 16.00, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η συντριπτική πλειονότητα των αγώνων θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 16.00, ενώ το Ιστιαία – Α.Ε. Καραϊσκάκης θα αρχίσει στις 15.30.

Τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής είναι τα εξής:

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Απόλλων Λάρισας

Βρέσκας, Παπαδάκης, Κελεσίδης (Ημαθίας)

Αμβρακία Κωστακιών – Πιερικός

Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Φραγκούλης (Πρέβεζας), Τσόγκας (Πρέβεζας)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ρήγας Φεραίος

Μάντζιος, Καραλής, Τσάντας (Ηπείρου)

Πύδνα Κίτρους – Ολυμπιακός Βόλου

Σημαιάκης, Γούτας, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός

Τσιμεντερίδης, Ιωανίδης, Μπαλιάγκας (Κοζάνης)

Τηλυκράτης – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Μακρυπόδης, Μεϊντάνας, Κακαφώνης (Αχαΐας)

Διαγόρας Σεβαστής – Αστέρας Πετριτή

Λεωνίδας, Τζάνης, Μπάλας (Τρικάλων)

Ιστιαία – Α.Ε. Καραϊσκάκης

Μιχαϊλίδης, Φίλος, Παγουράς (Βοιωτίας)

Οι ομάδες μπάσκετ

του Ολυμπιακού Βόλου

θα τρέξουν για τη «ΦΛΟΓΑ»

Σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα προγραμματίζει το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Ετσι, τόσο η γυναικεία, όσο και η αντρική ομάδα του συλλόγου θα τρέξουν στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου για τη «ΦΛΟΓΑ» στην παραλία του Βόλου, θέλοντας έτσι να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου Παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου