ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Γιάννης Σπανός τραγουδάει για τα παιδιά

ο-γιάννης-σπανός-τραγουδάει-για-τα-παι-101399

Η Αλατοστράτα ανοίγει ξανά την αποθήκη της, στον Αλμυρό, αύριο Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου στις 9 μμ για να φιλοξενήσει, σε οργάνωση του Συνδέσμου «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά», τη μουσική παράσταση «Ασπρα καράβια τα όνειρά μας», με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό. Μαζί του, η Πένυ Ξενάκη, ο Κώστας Τζιαγκούλας και ο Κοσμάς Κοκόλης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Σύνδεσμος «Πνοή ζωής για το παιδί» επιτελεί πολύ σημαντικό έργο, το οποίο αγκαλιάζει παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες και τις οικογένειές τους. Στο πλαίσιο της πενταετούς και πλέον δράσης του, ο ίδιος Σύλλογος έχει δημιουργήσει «κοινωνικό παντοπωλείο» στη Θεσσαλονίκη όπου δέχεται καθημερινά περισσότερους από τα 200 εγγεγραμμένους άπορους συνάνθρωπους μας και χαμηλοσυνταξιούχους, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Στο πλαίσιο της αποψινής εκδήλωσης, η επιχειρηματίας Ελεάνα Βλάχου, επίτιμο μέλος του Συλλόγου, θα τιμήσει με πλακέτα το Γιάννη Σπανό για τη συμμετοχή του στην παραπάνω εκδήλωση και θα ζητήσει να επιμεληθεί ο ίδιος μουσικά το νέο σποτ του συνδέσμου, το οποίο σύντομα θα προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, δίνοντας το στίγμα του σε κάθε εκδήλωση.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν εξ ολοκλήρου σε οικογένειες παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες. Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου