ΑΛΜΥΡΟΣ

Το σωματείο καθαριστριών Μαγνησίας επισκέφθηκε το νέο Δήμαρχο Αλμυρού

το-σωματείο-καθαριστριών-μαγνησίας-ε-154356

Με αφορμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καθαρίστριες στα δημόσια σχολεία αλλά και μετά από καταγγελίες που υπήρχαν από καθαρίστριες του Αλμυρού για πιέσεις που δέχονται για να εργαστούν ταυτόχρονα σε δύο υπηρεσίες του Δήμου.

Η διοίκηση του Σωματείου Καθαριστριών – Καθαριστών Ν. Μαγνησίας επισκέφθηκε προχθές το νέο Δημαρχείο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη για να του εκφράσει τα προβλήματα.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του σωματείου Καθαριστριών- Καθαριστών Ν. Μαγνησίας αναφέρουν: «Η Διοίκηση εκφράζει κατηγορηματικά την αντίθεση τους στις πίεσης που δέχονται οι καθαρίστριες και καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά και την στάση του δημάρχου απέναντι στην αντιπροσωπία του Σωματείου Καθαριστριών-Καθαριστών νομού Μαγνησίας.

Γι’ αυτό διεκδικούμε μονιμοποίηση όλων των καθαριστριών χωρίς όρους και προϋποθέσεις με πλήρη εργασιακά (7ωρο – 5ήμερο – 35ωρο) και ασφαλιστικά δικαιώματα. Ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά όλων όσοι εργάζονται στην καθαριότητα και πρόσληψη επιπλέον μόνιμου προσωπικού για ουσιαστική αντιμετώπιση των αναγκών υγιεινής λειτουργίας των σχολείων, του νοσοκομείου, του πανεπιστημίου κλπ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου