ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιτήσεις για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

αιτήσεις-για-το-κέντρο-διά-βίου-μάθηση-189475

Μέχρι την 1η Αυγούστου, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν ως εκπαιδευτές στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Αλμυρού, που στεγάζεται στο κτίριο του Δημοτικού Ωδείου, η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. για τα Προγράμματα Τοπικής και Εθνικής Εμβέλειας έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στο link: inedivim.gr.

Οι νέες λίστες των εκπαιδευτών θα ισχύσουν και θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, από την προκήρυξη 602/19/3926/24.12.2012, μετά τη δημοσίευση στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. των οριστικών πινάκων των αποτελεσμάτων.

Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στις λίστες εκπαιδευτών των Κ.Δ.Β.Μ. θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με την νέα προκήρυξη ανεξάρτητα αν υπάρχουν στις λίστες της προηγούμενης προκήρυξης.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 01/08/2014 και ώρα 15.00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων).
Οι υποψήφιοι θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4.

Τα δικαιολογητικά θα αποσταλούν ταχυδρομικώς έως και 08/08/2014 στη Διεύθυνση:

Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης,

Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα,

Κεντρική Γραμματεία – 2ος όροφος,

για την υπ’ αριθμ. 660/6/41612 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου